‘A Boldogság’ kategória archívuma

BOLDOGSÁG……A boldogság tudom, mindenkinek mást jelent, de a kérések az univerzumhoz mégis hasonlóak. Miután megnéztem a The secret,  A titok című filmet, nagy fordulatot vett az életem. Ezt merészen állítom, pedig a jó történések előtt körülbelül egy héttel néztem meg.

Hogy mi volt a fordulat?

Párommal Angliában élünk, dolgozunk. Én még csak 2 éve, Istvánom már 4 éve. Eddig még minden helyen rosszul járt. Itt a munkaközvetítők által nyújtott munkahelyeken tudsz elhelyezkedni, de míg nem véglegesítenek, nincs semmire sem esélyed…..Akármi is történik, nem kell, hogy Te tégy rosszat, vagy hibázz, egyik napról a másikra elveszítheted a munkádat. Istvánom már a 4 éve alatt 3x járt így, mivel nem volt szerződéses, csak munkaközvetítős, így akármikor nem kellett ember, Őt küldték el. Mostanában stresszelt, mert a jelenlegi munkahelyén azt  mondták, hiába gürcölt, nem kap szerződést, nincs felszabadult hely a munkahelyén, de persze semmi sem felelt meg, sok mindenbe belekötöttek szegényembe nap mint nap. Amikor odakerült, azt ígérték, 3 hónap múlva kap szerződést. Hajtott, stresszelt, hogy mindig jól tudjon teljesíteni, várta a szerződést és már a 4.-ik hónapja dolgozott keményen. Persze próbáljon így dolgozni az ember, ráadásul úgy, hogy koncentrálnia kell a munkára… Aztán még azt is megkapta,  egy icipici hiba és repül…Ő már azon volt, hogy ki fogják rakni. Szinte minden pillanatban ezen rágódott, nem tudott enni, aludni a stressz miatt. Aznap reggel is ezzel a tudattal és összeszorult gyomorral ment dolgozni.

Én eme történések előtt egy héttel néztem meg a The secret című filmet és úgy gondoltam, azonnal bele is kezdek a filmben említettekbe. Kizártam magamból a negatív gondolatokat / megjegyzem nem könnyű, mindig a jó felé irányítani a gondolataidat, pláne, ha ennyi sok gond lóg a nyakunkon nap mint nap…/ és csak a pozitívumokra, meg arra koncentráltam, amit el akarok érni. Kértem Páromat is, próbáljon picit legalább pozitívabban állni a dolgokhoz, én pedig a vonzás törvényét használva 4-5 napon keresztül mondogattam magamnak, tudatosítottam magamban, hogy a Páromnak mától a munkahelyén jobb lesz. Hittem benne, hogy mától jobb lesz Neki a munkahelye. Nem tudtam miért, vagy hogyan, de erre nem is kell választ keresnünk. Azt az univerzum megoldja..

Aztán egy héttel a film megnézése és a látottak felhasználása után Párom a kajaszünetében hívott, hogy a vártak ellenére mégis véglegesítették  és szerződést kapott!!!

Csak hinni kell a jóban. Optimistának, pozitívnak kell lenni, még akkor is, ha nehéz. Én tudom milyen nehéz… Minden pillanatban felügyelni a gondolataimat, hogy csak a pozitívum járjon a fejemben, ne a gondok, mert akkor még több gond jön. Hiszen amire gondolsz, amit erősen akarsz és ha vizuális vagy és még látod is magad előtt, az beteljesül. Ha arra gondolsz, hogy milyen sok számlád jött, hogy fogod kifizetni, hiszen nincsen pénzed…akkor ezeket fogod magadhoz vonzani. Egyre több számla lesz és kevesebb pénz, mivel azt hajtogatod, nincsen pénzed…nem is lesz így.

Ha máshogy nem megy, írd le egy papírra, hogy mit szeretnél. Próbáld magad elé képzelni és hinni benne, hogy hamarosan a tiéd lesz. Próbáld a panaszkodásokat kiszorítani a fejedből. És hidd el, meglesz amit akarsz!

Én összeírtam magamnak egy listát, amit naponta hangosan elmondok, nevezhetjük  ódának is az univerzumhoz. Íme:

” BÁRMIRE KÉPES VAGYOK.  ÉN TEREMTEM MEG A SAJÁT VILÁGOMAT.

GYŰJTÖM AZ ÉLET AJÁNDÉKAIT ÉS HÁLÁS VAGYOK ÉRTÜK!

FELTÉTEL NÉLKÜL SZERETEMMAGAM, SZERETEM AZ ÉLETEMET, MINDEN NAP ÜNNEP SZÁMOMRA.

A LEHETŐSÉGEIM HATÁRTALANOK, HÁLÁS VAGYOK AZ ÉLETEMÉRT!

TELE VAGYOK ENERGIÁVAL ÉS FITT, EGÉSZSÉGES VAGYOK.

BŐSÉG VESZ KÖRÜL, BÁRMIT MEGVEHETEK.

MINDENNEK TUDOK ÖRÜLNI.

A HUMOR NAGYON FONTOS SZEREPET TÖLT BE AZ ÉLETEMBEN.

JÓ KAPCSOLATOM VAN, VISZONT SZERETNEK, HÁLÁS VAGYOK ÉRTE!

KITARTÓ VAGYOK, KÖNNYEN SZERZEK BARÁTOKAT.  NAGY HATÁSSAL VAGYOK A KÖRNYEZETEMRE, MAGABIZTOS VAGYOK.

BÖLCS DÖNTÉSEKET HOZOK, LELKEMBEN BÉKE HONOL.

JÓ TÁRS VAGYOK ÉS JÓ SZÜLŐ LESZEK.  MINDEN NAP TANULOK VALAMIT.

AZ ENERGIA ÁRAMLÁSÁT ÉN IRÁNYÍTOM.

SZÜLETETT PÉNZMÁGNES VAGYOK.   A PÉNZ LAVINAKÉNT ÁRAD HOZZÁM.

KÖRBEUTAZOM A VILÁGOT A LEGFONTOSABB EMBEREKKEL AZ ÉLETEMBEN.

BÁRMIBE KEZDEK BELE, SIKERREL JÁROK.

MINDENBŐL A LEGJOBBAT ÉRDEMLEM ÉS A LEGJOBBAT KAPOM. EZÉRT HÁLÁS VAGYOK MINDENÉRT ÉS MINDENT AZ UNIVERZUMNAK KÖSZÖNÖK!

KÖSZÖNÖM!!  “

 

Ezeket a sorokat én naponta egyszer felolvasom hangosan az univerzumnak, hogy továbbra is segítsen.

Sőt! Kinyomtattam és kitettem az úgynevezett házi oltáromra. Ott kedvenc tárgyak, gyertyák, füstölők, kis szobrok vannak és minden, amik kedvesek számomra. Maga a hely is erőt ad nekem.

Ajánlom mindenkinek, használja a vonzás törvényét, mert igenis segít!

 

 

 

a

Kategória