‘A mágikus olló’ kategória archívuma

Úgy gondolod, ártani akar neked valaki, de nem láthatóan? Vagy csak azt hiszed képzelődsz? Esetleg valakit nem tudsz elengedni? Akkor ezek a sorok neked szólnak!

Kezdésként keressünk egy biztonságos helyet, ahol jól érezzük magunkat, nem fognak ránk nyitni, és elegendő időt tölthetünk el. Üljünk le, és kezdjünk valamilyen meditációba, ami nyugodtabb lelkiállapotba, esetleg kevésbé éber és tudatos állapotba visz minket.

Ha valaki nem tanult meditálni, akkor egyszerűen csak csukja be a szemét, lélegezzen lassan, ritmusosan, mélyen, és lazítsa el a testét annyira, amennyire csak tudja. Ha szükséges, használhat valamilyen lassú, halk zenét is.

Képzeljük el magunkat, és lássuk a testünket kívülről. Lehet, hogy olyanforma lesz a kép, mint amit a tükör mutat, de az is előfordulhat, hogy háromdimenziós hologram tűnik fel, esetleg színeket, ködöket, fényeket is észlelünk. Ha látjuk magunkat, kérdezzük meg önmagunktól, van-e olyan ártalmas hatás, ami ténylegesen kívülről ér bennünket. Ha igen, képzeljük el, milyen látványt nyújthat.
Megeshet, hogy előtűnik valamilyen forma, egy arc (akitől a rontás vagy káros hatás eredhet), de többnyire az idegen erők csupán szálak, nyúlványok, csápszerű alakzatok formájában jelennek meg, amelyek auránk felé törekednek, esetleg el is érik azt.
Ha megfigyeltünk ilyen jelenségeket, egy képzeletbeli tőrrel vagy ollóval vágjuk el a szálakat, de el is téphetjük őket. (Csak érdekességként jegyzem meg, hogy vannak olyan vidékek, például Olaszországban is, ahol annak a szerelmesnek, aki nem tud elválni a másiktól, pedig az már nem kívánja a kapcsolatot, ollót ajándékoznak. Magyarországon is élő babona, hogy ollót adni baljós jel, mert elvágja a barátságot.)
Ne elégedjünk meg azzal, hogy megszüntetjük a behatoló és a közöttünk lévő kapcsolatot, mivel számtalan esetben a szálak elszakításával saját energiaterünk is “vérezni” kezd. Ez akkor fordulhat elő, ha az idegen befolyás beépült az erőterünkbe, esetleg a csakráink felszínére vagy belsejébe is eljutott. Ezért a sérült felületeket gyógyítsuk fehér fénnyel, amit akár a tenyerünk odahelyezésévei is irányíthatunk, amolyan közvetlen, kézrátételes módon.
Lehet, hogy bizsergést, fájdalmat, húzó, tépő érzést, furcsa ürességet vagy kifejezetten kellemetlen élményeket tapasztalunk, és van, aki meg is ijed, mert azt hiszi, azzal, hogy megszüntette a “rontás!”, még nagyobb bosszúálló erőket szabadított el. Az átmeneti rosszabbodás ne rémítsen meg senkit, ennek gyakori oka, hogy megbolydult energiarendszerünknek kell bizonyos idő ahhoz, hogy ismét kiegyensúlyozottan működjék.
Nagyon is lehetséges, hogy az eljárást többször is meg kell ismételni ha belegondolunk, hogy talán a rossz kívánságot is jó néhányszor elmondogathatták, ez nem is olyan érthetetlen szabály. Minden alkalommal, amikor levagdaljuk magunkról a külső fluid szálakat, ne felejtsük el kezelni energiaburkunkat.
Képzeljük el azt is minél többször (akár egy liftben utazva vagy a munkahelyen), hogy felülről, az égből vagy a segítő, jó szellemek, lelkek vagy angyalok világából fénylő, feltöltő és erősítő energia áramlik ránk, ami megvédi auránk felületét a támadásoktól, belsőnket pedig megtisztítja, és kilöki a negatív rezgéseket. Nagyon lényeges, hogy éjszakára is védjük le magunkat: például azzal, hogy lefekvéskor a tenyerünkkel le sepregetjük az idegen erőket a testünkről pontosabban a testközeli auratérből. Ha tényleg célpontjává lettünk valamilyen professzionális ártó praktikának, majdnem biztos, hogy azt éjszaka folytatják ellenünk.
Ezért elalvás előtt burkoljuk be magunkat egy védelmező energiapaplanba, de elképzelhetünk az ágy négy sarkánál négy védőangyalt is. Aki akarja, hat hegyikristállyal is körbeveheti az ágyát.
A rontás elleni védekezést egyébként nem kell túlzásba vinni, az állandó aggódás és a kényszeres rituálék ugyanis többet árthatnak, mint maga a külső támadás. Bízzunk a saját védőerőnkben!
/forrás: Hodnik Ildikó könyve/
a

Kategória