‘A túlvilág és a gyerekek’ kategória archívuma

Dr. Morse évekig egyszerű gyerekorvos volt, aki úgy gondolta, azok, akik a halál után életről vagy a halálközeli élményekről beszélnek, csupán szenzációhajhászok, akik a tizenöt perc hírnevükre vágynak. Aztán valami olyasmi történt az egyik páciensével, ami végérvényesen megváltoztatta a véleményét, és most már látja az élet utáni élet bizonyítékait.

Íme, a története: Egy hatéves kisfiúval beszélgetett, akit nemrég élesztettek újra. A gyerek kinyitotta a szemét, és azt mondta, hogy egészen hátborzongató élményben volt része, aztán két férfi visszahívta a testébe.

 

Később Morse egy hétéves kislány életét mentett meg, aki 19 percig volt a víz alatt, mire sikerült kimenteni, de ekkorra már a klinikai halál állapotába került. A gyerek miután rendbe jött, elkezdett fura rajzokat készíteni.

„Amit a kislány elmesélt nekem, az nem hallucináció volt. Egy minden kis részletre kiterjedő leírást hallottam tőle a saját újraélesztéséről, csak madártávlatból. Biztos volt benne, hogy azért kellett visszatérnie az életbe, hogy segíthessen édesanyjának, aki várandós volt. A születendő babát egy hatalmas nagy szívvel körülvéve rajzolta mindig, nem értettük, hogy miért.

A válasz pár hónap múlva érkezett: a csecsemő komoly szívproblémákkal született.” Dr. Morse ezek után a gyerekek halálközeli élményeit kezdte el vizsgálni és kutatni. Szerinte ezek az emlékképek a gyerekek esetében sokkal intenzívebbek és tisztábbak, valami oknál fogva ezek a szerencsétlenül járt ki páciensek jóval több emléket képesek magukkal hozniuk a túlvilágról, mint felnőtt sorstársaiknak.

a

Kategória