‘Angyali üzenet’ kategória archívuma

Emberek, kik hallják és értik a Szót, megnyitottuk előttetek a létezés egy új kapuját, és rányithattátok emberi szemeteket a Földön Sosemvoltra.

Az Ítélet, melyet meghoztatok önmagatok felett, továbbsodort mindannyiótokat, de valaki ismétlésre, van aki teljes zárásra és más minőség nyitására és van aki csak apró lépésre volt képes. Mindannyian változtok megállíthatatlanul. Sokan meghaltak közületek, és ők egyből Hazajutottak, hogy gyorsan visszatérhessenek.

Ez az időszak könyvekből fel nem fogható, ismert történésekhez nem hasonlítható. A Törvények erőteljesen hatnak rátok, és a megszokott rendszereket felülírják.
A Békesség és Boldogság követei felébredtek és tanítani kezdtek. Ők messziről jöttek közétek és nagy utat jártak meg, hogy az emberek visszakerülhessenek a Teremtő jobbjára.
Keressétek a Csend embereit, kik békét hoznak lelketeknek. Kerüljétek az önmagasztaló hamis prófétákat. Ők az eltévedettek.
A válaszokat próbáljátok meglelni önmagatokban. Már múlt évben elkezdődött mélységeitek feltárása saját számotokra, hogy szembesüljetek önmagatokkal, hogy megismerhessétek kik is vagytok, félelmeitek honnan is jönnek, mik az értékeitek és adottságaitok.

Aztán számot adtatok, hogy hogyan tudtok gazdálkodni az értékeitekkel. Hasznára vagytok e önmagatoknak, embertársaitoknak és a Földnek. Értitek e hogy mit is jelent az Élet, Képesek vagytok e felelősséget vállalni önmagatokért, a szavaitokért, embertársaitokért. Tudtok e változni az Élet nevében.
Tudtok e önzetlenül szeretni?
Mindannyian jellegzetes mintákat hordotok, ezért egyikőtök sem fog a másikhoz hasonlóan fejlődni, vagy ugyanúgy cselekedni. Mindenki önmagához mérten kell, hogy fejlődjön.
Mindannyian magatokban hordjátok a sötétség és a fény elemeit. De tudjátok e fénybe burkolni és megmelengetni a sötétséget?
Ezek voltak az értékelés legfontosabb szempontjai. Eszerint nyitottak előttetek kaput.

De ne bánkódjatok , mert mindenkinek kinyílhatnak a további kapuk, amelyek összekötik az Eget és a Földet. De meg kell értenetek Önmagatok, és az Élet titkait a szívetek mélyén, hogy ne tehessetek már kárt. A földön nyert tapasztalataitok megtörik az álarcokat és burkokat, amelyekkel körülveszitek magatokat.
Higgyetek a Szíveteknek, a Szerelemnek, A Szél simogató duruzsolásának, a Virágok színpompájának, a Madarak énekének, a Nap tűzének, a Föld áradásának, a Víz csobogásának. Élvezzétek a zsibongó Életet, mely tanít benneteket élni. Testet öltöttek közöttetek ebben a létben a természet lényei. Ők eddig haldokoltak közöttetek, de most életre keltek, hogy átadhassák nektek a titkaikat.
Csodák történhetnek bennetek és körülöttetek, ha úgy akarjátok.
Csakráitok átalakulnak. A kereszt lekerült a vállatokról. Van akivel már megtörtént, és vannak akik lassanként váltják meg önmagukat.
Imáitok már égig érnek, ha hitetek elég erős.
Békesség és Boldogság Angyalként szóltam hozzátok

a

Kategória