‘Atlantisz pecsétjei’ kategória archívuma

Az atlantiszi pecsétek olyanok, mint egy különleges, gyorsírással rögzített ima. Bármilyen kérést megfogalmazhatsz, a megfelelő pecsét megrajzolásával beteljesülése nem várat sokáig magára.

A pecsétek használatával könnyen és gyorsan kapcsolatba kerülhetsz az atlantiszi angyalokkal. Kérésed villámgyorsan a lehető legjobb helyre kerül. Az atlantiszi pecsétek nagy hasznodra lehetnek szerelmi bánat, anyagi gondok, egészségügyi problémák esetén és még megannyi terv és álom beteljesülésénél. Csak annyit kell tenned, hogy felrajzolod az atlantiszi pecsétet egy papírlapra, és az adott problémára, vágyadra gondolsz.

Működése:  Ismerjük az atlantiszi angyalok neveit, és a rájuk bízott különleges feladatokat. Ez a tudás részben ősi hagyományokból származik. A pecsétjelek és a színek, melyekkel megrajzoljuk azokat, egy különleges kommunikáció felvételt biztosítanak az angyalokkal. Olyan, mint egy villanykapcsoló, amely szabaddá tesz egyfajta erőt.

Elkészítéséhez minden alkalommal állíts fel három fehér gyertyát háromszög alakzatban. Középen helyezd el azt a papírt, amelyre a pecsétet festeni akarod. Gyújtsd meg a gyertyákat az alábbi sorrendben: középen fent, majd balról, és végül jobbról a következő szavak kíséretében:
1 . A Bölcsesség angyala nevében, aki megvilágítja életünkben a sötétséget.

2. A Hatalom angyala nevében, aki a szükségünket és szenvedésünket legyőzi.

3. A Szeretet angyala nevében, aki a mi vigaszunk és támaszunk, mert a szeretetnél nagyobb erő nincsen.
Egy kis ideig gondolj elmélyülten az angyalokra, majd összpontosíts a kérésedre. Ezután rajzold meg a pecsétet. Miután elkészültél, tedd ki az otthonodban jól látható helyre, vagy hordd magadnál, amíg be nem következik a változás.

Természetesen nem mindenkinél működnek a pecsétek, és nem lehet bármilyen kérést teljesíteni, de az, amelyik a lelkedet valóban megérinti, annál érdemes próbát tenned.

Melaquiel

Pecsétszín: narancs

Illetékesség: tanács, biztonság, életmód tanácsok, magabiztosság.

Ha nincs elég önbizalmad, akkor bátran fordulj Melaquielhez úgy, hogy felrajzolod okkersárga filccel, vagy tollal az atlantiszi pecsétjét. Érezni fogod, ahogy átjár a magabiztosság. Ez a jel is alkalmazható tanácsadásnál is. Főleg életmódbeli tanácsok adása előtt érdemes felrajzolni, hogy a megfelelő útmutatásban részesítsd a hozzád fordulókat.

 

Simiel

Pecsétszín: piros

Illetékesség: szerelem, problémák a párkapcsolatban, szerelmi bánat.

Simiel pecsétjét akkor érdemes megrajzolni, ha keresed a párodat, és szerelemre vágysz. Hathatós segítséget nyújthat azoknak is, akik problémás kapcsolatban élnek, vagy úgy érzik, nem tudják megoldani párkapcsolati gondjaikat. Ez a piros atlantiszi pecsét segít helyrehozni bármilyen stádiumban lévő kapcsolatot.

 

                                                                       Verchiel

Pecsétszín: kék

Illetékesség: élet, életkörülmények, életmód, életfeladat.

Verchiel mágikus pecsétje segít abban, hogy rátalálj életfeladatodra. Kék papírra fesd fehér festékkel. Ha nem vagy megelégedve az életkörülményeiddel, és szeretnél jobban élni, szintén ezt a pecsétet alkalmazd, illetve akkor nagy segítségedre lehet, ha életmódbeli váltásra készülsz. Lehet ez akár fogyókúra, vagy valamilyen káros szenvedélyről való leszokás.

 

                                                                              Shariel

Pecsétszín: sötétzöld

Illetékesség: éberség, őrködés, őrök, segítségnyújtás túlzott fáradtság, kimerültség esetén.

Ezt a pecsétet akkor alkalmazd, ha energiatartalékaid kiürültek, és úgy érzed erőt vett rajtad a fáradtság. Fizikai szellemi kimerülés esetén segít feltöltődni. Azoknak is érdemes megrajzolniuk ezt a pecsétet, akik figyelmetlenek, szétszórtak, hogy megtanulják az éberséget.

Samuel

Pecsétszín: világoszöld

Illetékesség: egészség, egészségügy, jó közérzet, pihenés, kúra, üdülés.

Samuel világoszöld pecsétje betegsége setén tehet jó szolgálatot. Segíti a gyors felépülést, hogy megtaláld a megfelelő gyógymódot, amely a leghatékonyabb gyógyulást segíti elő, és általánosságban az egészség védője, és jó közérzet védője. Nyaraláskor, pihenéskor segít, hogy teljesen el tudj lazulni, és maximálisan fel tudjál töltődni.

                                                                 Komutiel

 

Pecsétszín: mezőzöld

Illetékesség: állatok, állatvédelem, állatgondozás, állatidomítás.

Komutiel az állatok angyala. Az ő védelme alatt áll az egész állatvilág. Hívható vadgondozással, állattenyésztéssel, állategészségüggyel és állatpszichológiával kapcsolatban. Rajzold meg a mezőzöld pecsétjét, ha kapcsolatba szeretnél kerülni vele. Az állatvédőknek is tanácsos együttműködniük vele.

                                                           Zaphkiel

Illetékesség: elmélkedés, meditáció, autogén tréning.

Zaphkiel atlantiszi angyal lila pecsétje segít az elmélkedésben, illetve a meditációban. Ha szeretnél minél gyorsabban alfa állapotba kerülni, akkor koncentrálj képzeletben erre a pecsétre. Zaphkiel mágikus jele mindenféle lelki munkában is segítség, kifejezetten az autogén tréningek alkalmazásánál hatásos.

 

a

Kategória