‘Az Akasha-krónikák titkai’ kategória archívuma

Az Akasha krónikák leginkább energiamezőkhöz hasonlíthatók, amelyek a lélek számára könnyen felismerhető és megérthető szimbólumok, képek, formák alakjában szigorúan őrzik az Univerzum történéseiről szóló információkat.

Ezekhez csak Isten, és más, általa kiválasztott, magas rendű szellemi lények (angyalok) férhetnek hozzá. Ők döntik el, hogy látomás, meditáció vagy jóslat formájában a kiválasztott médiumokhoz milyen adatokat juttatnak el, és milyen Sokan talán nem is tudjuk, de már bepillantást nyerhettünk az itt tárolt információkba, amelyek spirituális fejlődésünket és megvilágosodásunkat segíthetik – hiszen mindannyian álmodunk, és sokszor kapunk olyan sugallatokat, amelyekre magunktól sosem gondoltunk volna…


A legújabb feltételezések szerint az Akasha könyvtár valójában az I. e. 265 körül élt indiai Asóka (Asa-ka) császár nevéhez fűződik, aki a Kalinga tartomány meghódításával szerzett hírnevet magának.

A császár nevét szanszkrit nyelven visszafelé olvasva valóban az “Akasa” szót kapjuk meg, és a régészeti leletek tanulsága szerint az uralkodó leírhatatlan nagyságú könyvtárral rendelkezett, amelyet azért hozatott létre, hogy megőrizze világának minden kulturális és tudományos ismeretanyagát.

Az uralkodó állítólag megcsömörlött a véres hadjáratok okozta pusztítástól, és így akart valami jót létrehozni a világon. Az indiaiak a mai napig hisznek a titkos könyvtár létezésében, amely állítólag valahol, a Himalája belsejében rejtőzik, és amelyet sem a régészek, sem a kutatók nem találtak ezidáig meg.
A császár ősi könyvtára talán valóban létezik, de erősen kétséges, hogy benne a Világ minden információját megtalálnánk… ilyen megfoghatatlan, misztikus és hatalmas tudással csak Isten, és a szellemvilág lényei rendelkezhetnek.

a

Kategória