‘Az Angyalokról’ kategória archívuma

Az angyalok segítenek, hogy eligazodj az élet útvesztőiben. Utat mutatnak, hogy tisztábban lásd a jövőt és segítenek, hogy helyes döntéseket hozz a mindennapokban.
Az angyalok sokféleképpen kimutathatják irántunk érzett szeretetüket. Időnként a velük kapcsolatos tapasztalatainkat apróságnak vélünk, szinte jelentéktelennek érezzük, máskor azonban valósággal drámainak éljük meg. Elvezethetnek azokhoz az emberekhez, akikre az adott pillanatban épp szükségünk van, és a lehető legszelídebb módokon védelmezhetnek bennünket. Üzenhetnek álmainkban vagy látszólag véletlen eseményeken, sőt, esetenként fülünkbe suttogott szavakon keresztül is.
Néha az emberek úgy érzik, valaki szó szerint fogja a kezüket, vagy egy láthatatlan kar átfogja vállukat, amikor épp támogatásra szorulnak. Az angyalok mindig megtalálják a lehető legmegfelelőbb módját annak, hogyan érhetnek el bennünket.
Az angyalok mindig velünk vannak, és várnak arra, hogy apró jelekkel jelezhessék nekünk, a közelünkben vannak. Kérjük meg az angyalunkat, hozzon egy fehér madártollat ajándékba a mennyei birodalomból. A fehér tollat régóta az angyalok szimbólumaként tarják számon.
Az angyalok néha embereken keresztül segítenek, például örömet szereznek másoknak. Legyünk ma mi is ilyen angyali hírnökök. Mosolyogjunk ma mindenkire, akivel csak találkozunk – különösen az ismeretlenekre-, és legyen mindenkihez néhány kedves szavunk.
Amikor szeretteinkre gondolunk, a szeretet átjárja szívünket – állandósítsuk ezt az érzést magunkba. Gondolataink legyenek mindig pozitívak, sugározzuk ki pozitív energiát. Utunkon haladva is csak kellemes, szeretetteljes gondolatok járjanak át bennünket. Az emberek gyakran olyanokká válnak, amilyeneknek gondoljuk őket. Lássuk hát őket lelki szemeink előtt őrangyalaik lágy, odaadó ölelésében, még akkor is, ha esetleg pillanatnyilag haragszunk rájuk.
Az agyalok legfőbb óhaja, hogy kellemesebbé, örömtelibbé tegyék életünket. Ha a közelünkben érezzük őket, tudassuk ezt velük, és mondjunk nekik köszönetet. Ha örömmel tölt el bennünket az, ahogyan egyértelművé teszik számunkra jelenlétüket (például madártollat hoznak nekünk, esetleg megérintik az arcunkat), adjuk ezt tudtukra, így máskor is hasonló módon jeleznek majd. Ha azonban félelemmel tölt el az a mód, ahogyan közeledni próbálnak hozzánk, ezt is tudassuk velük, hogy változtatni tudjanak szokásukon. Kommunikáljunk az őrangyalunkkal!

Az angyalok örömmel hozzásegítenek céljaink eléréséhez, de sokkal jobban szeretik ezt segítőként, mint varázslóként tenni. Inkább arra kérjük őrangyalainkat, küldjenek életünkbe olyan embereket, akik segítségünkre lehetnek problémáink megoldásában, minthogy oldják meg azokat helyettünk. Hiszen mindannyian tudjuk, milyen nagyszerű érzés az, ha sikerül elérnünk kitűzött célunkat… még akkor is, ha egy kis baráti segítséggel.

Nem könnyű minden embert szeretnünk, aki az életünkbe lép. Bár az angyalok tudják és megértik ezt, mégis arra kérnek bennünket, próbáljunk meg mindenkit szeretni. Természetesen sokkal nehezebb dolog szeretettel fordulni olyasvalaki felé, akit alapvetően nem kedvelünk, ezért ilyenkor dolgoznunk kell ezen. Amennyiben csak lehet, próbáljunk meg legalább elfogadni az általunk kevésbé kedvelt embereket olyanoknak, amilyenek.

a

Kategória