‘Csak simán szerencsések?’ kategória archívuma

Akiket üldöz a szerencse

2003 augusztusában egy háromgyermekes nyugdíjas férfi 85 248 fontot nyert a lottón, két hónappal az után, hogy fia 179 137 fontot söpört be ugyanitt.
A shropshire-i Bridgnorthban lakó, ötvenkilenc éves Anthony McDonnell egy szelvényt kapott ajándékba harmincnégy éves fiától a kettős családi nyeremény után, amelynek esélyéről úgy tartják, hogy 339 milliárd az egyhez. Az idősebbik McDonnell úr a szombati lottóhúzáson a bónuszgolyó mellett öt számot talált el. Pénzügyekkel foglalkozó fiának is sikerült ugyanez. Mindketten ugyanannál az árusnál vették a szelvényüket.


A wisconsini Amherstben élő Donald Smith háromszor is megnyerte a kaparós sorsjegy főnyereményét: 1993. május 25-én, 1994. június 17-én és 1995. július 30-án. Mindháromszor 250000 dollárt nyert!
Joseph P. Cowley 3 millió dollárt nyert az ohiói lottón 1987-ben, és visszavonult Boca Ratonba, Floridába. Hat év múlva karácsonykor lottózott. legközelebb Floridában, amikor is 20 millió dollárral lett gazdagabb.
1985-ben Evelyn Marie Adams 4 millió dollárt nyert a New Jersey-i lottón. Négy hónap múlva megint játszott, akkor 1,5 millió dollárral egészítette ki korábbi nyereményét.
Milyen különleges tulajdonságokkal vagy titokzatos hatalommal rendelkeznek azok a szerencsés kevesek, akikre mindig rámosolyog Fortuna istenasszony? Vajon a lottónyertesek irdatlanul nagy szerencséje egyszerűen a véletlennek köszönhető, vagy annak, hogy szerencsés csillagzat alatt születtek?

a

Kategória