‘Csillag-és indigó generáció’ kategória archívuma

Nem szabad megfeledkezni a kristály- és csillaggyermekekről. Az 1990-es évek második felében és az ezredforduló első néhány évében született az úgynevezett kristálynemzedék.

Onnan kapták a nevüket, hogy aurájukban az előző életeikből hozott „információ és tudás” afféle kristályként jelenik meg. Az ilyen gyermekek már egészen kicsi korukban páratlan intelligenciáról tesznek tanúbizonyságot.

Érdekes, hogy inkább okosak, mint bölcsek, igazán a technika világában mozognak otthonosan. Nem a szavak és az érzelmek emberei, sőt elképzeléseik megvalósításától az sem tartja vissza őket, ha céljaik elérése komoly (akár ember-) áldozatot követel.

Mellettük szól, hogy idősebb korukban forradalmian új ötleteik akár az egész emberiség számára hasznosak lehetnek.

Az elmúlt néhány év és napjaink szülöttei közül kerülnek ki a csillaggyermekek, akik inkább ezoterikus beállítottságúak, mint elődeik.

Rájuk is jellemző a zsenialitás, csupán annyiban különböznek a többiektől, hogy várhatóan nem egyénileg, hanem egymással összefogva szolgálják páratlan képességeikkel a közösséget, sőt akár új világvallást is alapíthatnak.
Az indigó-, kristály- és csillaggyermekekre egyaránt jellemző, hogy nagyobb odafigyelést és törődést igényelnek, mint kortársaik. Hiába a kivételes adottságuk, ha nem megfelelő környezetben nőnek fel, könnyen megeshet, hogy átfordul velük a világ, és lelketlen zsenikké válnak, akik a közös célok helyett a saját érdekeiket szolgálják.

 Az indigóság ezoterikus körökben népszerű téma. Sokszor a valóban magatartás-zavaros csemetéket is különös képességgel felruházott csodagyermeknek tekintik.
Természetesen nem lehet általánosítani, de a látók szerint az új nemzedék előfutárai más képességekkel rendelkeznek, mint a korábbi generációk kiemelkedő képviselői.
Az indigók legfontosabb küldetése, hogy felnyissák spirituális szemünket. Sokak szerint erre utalhat James Redfield A mennyei próféciákban, amikor arról ír, hogy hamarosan kialakul a földön az úgynevezett kritikus tömeg, amelynek a változás elindítása a feladata.
 
a

Kategória