‘Energiavámpír’ kategória archívuma

 

Nem tudom, Te, Ti találkoztatok-e már energiavámpírral. Én igen.Persze akkor még halvány fogalmam sem volt, hogy miért fáradok el mindig, miután azzal az emberrel találkozom. Mintha elszívta volna az agyamat, az erőmet…

Azokról az emberekről beszélünk itt, akik maguk nem rendelkeznek kellő energiával, és azt mások energiájának megcsapolásával, leszívásával pótolják. Ezeket az embereket az jellemzi, hogy kedvesek, szívélyesek, különböző indokokkal keresik mások társaságát. Tevékenységük nem tudatos, ők lennének a legjobban meglepve, ha valaki felvilágosítaná őket arról, mit is tesznek.
Honnan tudjuk meg, ha valaki energiavámpír? Ha leülünk valakivel beszélgetni, és miközben semmi olyan nincs a beszélgetés témakörében, ami egyébként próbára tenné idegeinket, türelmünket, és mégis kezdünk fáradni, figyelmünk elkezd lankadni, akkor tudhatjuk, hogy ilyen emberrel akadtunk össze.

Felmerül a kérdés, hogyan védekezhetünk? A legegyszerűbb, ha kezünket és lábunkat keresztbe téve rövidre zárjuk saját energia “áramköreinket”. Vagy képzeljük azt, hogy egy energiával telt átlátszó üvegburát eresztünk lassan magunkra, ezzel feltöltve magunkat energiával.

Aki már ismeri az energiaküldés módját, annak javasolnék egy módot, ami hasonlóképesség birtokában lévő embereknek már bevált. Egy ilyen “vámpír” nem akarja befejezni a beszélgetést, egy nagy adag energiát áramoltattunk át magunkon, és átadjuk neki. Ekkor elköszön, és sietve távozik.

a

Kategória