‘Gyógyító villámcsapás’ kategória archívuma

A 62 éves Edwin Robinson 1971-ben egy súlyos közúti balesetben megvakult és részben megsüketült. Kilenc évvel később az oregoni Portland külvárosában érte villámcsapás. Az idős férfi összeesett és húsz percig eszméletlenül feküdt az utcán. Másnap reggel arra ébredt a kórházban, hogy ismét lát és kiválóan hall.

Hasonlóan járt a 61 esztendős James Harris is. A Kentucky állambeli Daytonban élő férfi szokásos reggeli sétájára indult, de egy villámcsapás a földre terítette. Pár perc múlva magához tért, azonban elég rosszul festett: haja teljesen leégett, állkapcsa két helyen eltört, testén pedig több égési seb keletkezett. „Viszont azóta sokkal jobban látok” – nyilatkozta Harris, a megrázkódtatás dacára igazán elégedetten.


Az Oklahoma Cityben lakó Mary Clamser élete 1989-ben vett izgalmas fordulatot. A szklerózis multiplexben szenvedő 42 éves hölgy a tolószékébe próbált beszállni a fürdőszobában. Fémkapaszkodókba fogódzkodott, és már rajta volt a fémből készült lábtámasz, amikor egy villám vágott keresztül a testén. Ennek ellenére nem esett baja, sőt, két hónappal később teljesen felépült, és segítség nélkül megtanult járni.

a

Kategória