‘Pólusváltás’ kategória archívuma

Ha az egyiptomi Thoth nem téved, a pólusváltások kapcsolatban állnak evolúciós fejlődésünkkel. Összefüggenek egymással. A legutolsó változás jelentőségteljes volt, közvetlenül a tudatossághoz kapcsolódott.

Negatív változásról beszélünk, „belebuktunk” a tudatosságba. Úgy 1950 tájékáig azt gondolták, hogy a pólusváltás valami olyan, ami sosem történik meg, vagy ha igen, akkor is egy milliárd évvel később, aztán soha többé. Valójában 12500-13000 évenként végbemegy, tehát a napéjegyenlőségek előrehaladásával minden alkalommal elérkezünk ezekhez a bizonyos fordulópontokhoz. Más szóval rendszeres időközönként zajlik.

Tudósok is felfedezték, hogy valójában bolygónk történetében számos pólusváltás játszódott le. Nemcsak a pólusváltások zajlanak le rendszeresen, hanem maguk a pólusok is felcserélődnek, az északiból déli lesz, és fordítva. Az ionikus és radiokarbonos kormeghatározásból kiindulva, bizonyíték van rá, hogy körülbelül 12.000 évvel ezelőtt az Északi-sark jelenlegi pozíciójába, a Jeges-tengerbe a Hudson-öbölből, vagy az Északi szélesség 60-dik, Nyugati hosszúság 83-dik fokából mozdult el. Fizikailag jelen pillanatban a Szűz és Oroszlán csillagjegyek közti vonalon tartózkodunk.

Ha feltekintünk a mennyboltra, azt látjuk, hogy a Halaktól a Vízöntő felé tartunk, de fizikai szempontból a Szűzben vagyunk, mely az Oroszlán felé halad. A Szfinx ezért ölt egyszerre szűz és oroszlán testet, mely e két csillagjegyet szimbolizálja. Bizonyíték van rá, hogy Észak-Szibériában valamilyen hihetetlen erő darabokra tépett embereket, bölényeket és fákat, melyek azonnal jéggé fagytak.

A bölények gyomrában trópusi ételeket találtak. Ezek a földi maradványok a jégszerkezet alatt olyan mélyen helyezkednek el, hogy még ma, 12.500 évvel később is szinte ehetőek. A pólusváltások rendkívül gyorsan játszódnak le. Körülbelül húsz óra alatt le is zajlik. Számos elmélet létezik arra vonatkozóan, miért történnek ezek a változások. Ilyen például, hogy a jégsapkák terjeszkednek és elcsúsznak, ezáltal a Föld egyensúlyát veszíti, akár egy giroszkóp. Azt senki nem tudja, hogy a folyamatot mi váltja ki. Mikor elkezdődik, a Föld felszíne olyan 3220 km/óra sebességgel mozog, a szél 1610 km tesz meg óránként. Ez nyilvánvalóan elegendő ahhoz, hogy mindent elpusztítson rajta.

Nem meglepő módon reménykedünk, hogy ez alkalommal kicsit jobban fogjuk tudni kontrollálni az eseményeket. Bármilyen mértékű is lesz a pólusváltás, ezzel együtt a tudatosságban is változás fog beállni. Ezért egyszerre fogunk megváltozni. Ha minél jelentősebb tudatváltozást tudunk végrehajtani, annál inkább képesek leszünk befolyásolni a fizikai pólusváltozást. Általában, mikor egy bolygó pólusváltáson megy keresztül, az előrejelzés szerint sokakat hívnak, néhány ember pedig kiválasztottként éli meg. De végső soron mindenki részt vesz benne.

Kezdetben páran Krisztusi-tudatra tesznek szert, a többiek pedig egy vagy két dimenziót zuhannak (annyit, amennyi harmóniájukhoz elengedhetetlen). Hosszú idő elteltével, akár több száz vagy több ezer év múlva azok, akik véghezvitték a változást, visszahozzák a többieket, végezetül az egész bolygó Krisztusi-tudatállapotba kerül. Ám ezekben a pillanatokban a Föld bolygón még valami egészen más, a régi anyagelvű világ urainak kétségbeesett hatalom átmentési kísérlete zajlik. De, már nem sokáig!

a

Kategória