‘Rejtélyes épületek-Kína’ kategória archívuma

Rejtélyes épületekről tett közzé műholdas felvételeket több amerikai portál. Az építmények a kínai sivatagban találhatóak és csak találgatni tudják, hogy mik lehetnek azok.
A fórumozók szerint Kína földön kívüli civilizációra bukkant és nekik akar üzenni, mások azonban azt vallják, hogy egy eddig ismeretlen fegyver tesztelési helyét találták meg. Fém burkolatú hálórendszerre bukkantak amatőr űrkutatók a Google Maps nevű alkalmazás segítségével a kínai sivatagban. A fotókon különböző mintájú hálórendszerek és szabályos elrendezésben álló épületek és járművek láthatóak. Az építmények Kína középső részén, Kanszu tartományban találhatóak. Hogy pontosan mire valók, azt csak találgatni lehet.

A vélemények két csoportra oszlanak. Az egyik oldal szerint a fémcsíkok egyértelműen arra utalnak, hogy Kína kapcsolatba lépett egy földön kívüli civilizációval és így üzennek nekik. Mások véleménye szerint a képeken jól látszanak lerombolt épületek nyomai is, vagyis az építmények inkább valamilyen eddig nem ismert, szupertitkos űr-lézerfegyver gyakorló pályájának készült. A legnagyobb háló csaknem 30 kilométer hosszú. Kína egyelőre nem kommentálta a képeket.
a

Kategória