‘Teljes auracsere’ kategória archívuma

Hogy csináld?
Ez a művelet leginkább egy könnyű tornagyakorlathoz hasonlítható, amelyet akkor ajánlott elvégezni, ha már nagyon rossz állapotban vagyunk. Helyezkedjünk el észak felé, kis terpeszállásban, kezeinket magunk mellé eresztve.

Első lépésben ürítsük ki elménket, hagyjuk, hogy minden gondolatunk elapadjon. Ha ez sikerült, jobb kezünket a fejtetőtől egészen a talpakig húzzuk végig, mintha csak felvágnánk az auránkat.

Jobb kezünket helyezzük a fejünk fölé, majd bal kezünkkel az óramutató járásával ellentétesen kőrözzünk a homlok körül. Ez az aura lebontását jelképezi.

Ha ez megvan, mindkét kezünkkel végezzünk a fejtetőtől lefelé irányuló kaparó mozdulatokat, mintha le akarnánk kaparni auránk maradványait.

 

A következő lépésben mindkét kezünket emeljük a magasba és végezzünk erőteljes belégzéseket, ezzel életerőt sűrítünk magunkba. Ezt a műveletet ajánlatos egymás után hétszer elvégezni!

A belégzések végeztével kezeinket összekulcsoljuk, így fogjuk meg magunkban a megszerzett energiát.

Most ismételjük meg a homlok előtti kőröző mozdulatot, amivel egy új, erős, energiával átitatott aurát készítünk magunknak, majd a jobb kezünkkel fejtől lefelé húzzuk végig a testünkön, mintha be akarnánk zárni az új aurát.

a

Kategória