A Stanfordi Egyetem kutatói szerint elménk képességeinek csupán mintegy 2%-át használjuk ki. Az agykontroll módszerét José Silva fejlesztette ki sokéves kísérletezés eredményeképpen azt kutatva, hogyan használhatnánk hatékonyabban elménket. A Silva-féle agykontroll egy tudományosan megalapozott, egyszerű, praktikus, könnyen elsajátítható önfejlesztő módszer, ami lehetővé teszi, hogy ennél lényegesen nagyobb mértékben használjuk ki Isten adta lehetőségeinket, s így sikeresebben oldjunk meg mindenfajta problémát.
A módszer egyik fontos eszköze a relaxáció avagy lazítás, ami egyúttal a bizonyítottan megbetegítő hatású stresszt is levezeti.

A módszer megtanít:

 • a stressz levezetésére
 • alvászavar megszüntetésére
 • ébresztőóra nélküli, időzített ébredésre
 • élénkítőszer nélküli felfrissítésre (például autóvezetéskor)
 • a fejfájások 90%-ának és a migrénnek gyógyszer nélküli elmulasztására
 • a minket foglalkoztató kérdések, bölcsebb tudatalattink és az úgynevezett kollektív tudattalan bevonásával történő megválaszolására
 • a memória fejlesztésére
 • gyorsabb és hatékonyabb tanulásra
 • a jó döntéshozatal megkönnyítésére
 • céljaink elérésére (magunk és szeretteink gyógyulását is beleértve)
 • a fájdalom és a vérzés gyors uralására
 • rossz szokásaink (pl. dohányzás, alkoholizálás, túlzott evés, lustaság, rendetlenség) akaraterő és kínlódás nélküli megváltoztatására
 • gyerekeink és felnőtt szeretteink szavak nélküli megsegítésére
 • a misztikusnak hitt, ám valójában természetes és hasznos intuíció avagy megérzőképesség rendkívüli fokozására

 

Hogy hosszú távon mit eredményez a tanfolyam elvégzése, arról sokat elárul tudományos felmérésünk, melynek során 1008 olyan magyar ember írta meg névtelenül tapasztalatát, akik átlagosan két és fél éve végezték el 4 napos kurzusunkat. Kiderült, hogy azóta átlagosan 55,1%-kal ritkábban szorultak orvosi kezelésre, 62%-kal kevesebb gyógyszert kellett bevenniük, általános egészségi állapotuk szubjektív értékelésük szerint 57%-osról 84%-osra, energiaszintjük 50%-osról 85%-osra, hangulatuk pedig 48%-osról 88%-osra javult.

UNIVERZÁLIS TÖRVÉNY A GYÓGYÍTÁSRÓL: “Senkit sem gyógyíthatunk a beleegyezése nélkül, akár férj, feleség, szülő, nagyszülő, barát is kér rá. Kivétel: 14 aluli gyermeknél a szülő kérését fogadjuk el, ugyanis eddig az életkorig ő felel a gyermekért. Azonban ha ennek ellenére a gyerek tiltakozik, tiszteletben tartjuk a döntését. Öntudatlan állapotban lévő embernél hallgass a megérzésedre, belső hangodra.”

És persze a sikerek sem maradhatnak el:

Az egyik ismerősöm, hogy ne veszítse el önkormányzati lakását, odaköltözött és benyújtotta vásárlási szándékát. Több éves huzavona után közölték vele , hogy nem elég, hogy nem adják el neki, még ki is kell költöznie mert az ingatlant eladták egy befektetőnek. Igaz, jogilag biztosítanak egy másikat, de nem garantálják, hogy helyileg, komfortilag megfelel az előzőnek, és szeretnék, ha megegyezésre kerülne sor.
Ismerősöm megerősítette, hogy ő ragaszkodik a kerülethez és legalább olyan komfortfokozathoz, mint amiben jelenleg lakik. Erre az ügyintéző nagyon ellenségesen ultimátumszerűen közölte: amennyiben nem tudnak megegyezni és a határidő lejár, kiköltöztetik a saját költségére némi kártérítéssel. Szorult helyzetében ügyvédhez fordult, akinek felszólítására némileg engedett az önkormányzat, de maradéktalanul nem volt hajlandó kielégíteni a bérlője igényeit, inkább vállalta a peres következményeket.
Én már voltam hasonló helyzetben és tudom, hogy amit megnyer az ember a réven, azt elveszti a vámon.
Ezért megkérdeztem, hogy hajlandó-e együttműködni, ha megoldom a helyzetet, és ha igen, mondja meg mennyi idő áll rendelkezésre, és pontosan mit szeretne. Közölte, hogy közvetlen a környéken egy nagyobb vagy komfortosabb lakást akar, de erre már csak három hét van, nem pedig remény. Mondtam, ne aggódjon, inkább gondoljon másra, mintha nem lenne semmi probléma, csak ennyit kell tennie. Este alfában bementem az önkormányzati tárgyalóba és a polgármesternek elmagyaráztam az érintettek jelenlétében, hogy miért lenne jó neki, ha nem lenne ennyire szőrösszívű egy gyermekes anyával szemben.
Erre ő elszégyellte magát és gőgösen foghegyről utasította a jelenlévő ügyintézőt, hogy intézkedjék, aki vérig volt sértődve, hogy teljesen ellenkezőre utasítják, mint eddig. Két nap múlva álmomban láttam egy szép kis patinás lakást szürkéskék konyhabútorral felszerelve. Négy nap múlva felhívtam az ismerősömet, aki boldogan mesélte, hogy kiutalták a lakást és pont olyan amilyet szeretett volna: két szobás, első emeleti, a szomszéd utcában van és képzeljem el még beépített konyhabútor is tartozik hozzá. Akkor már gyanút fogtam és megkérdeztem, hogy véletlenül nem szürkéskék-e a konyhabútor, olyan mint a telefonja, amire ő azt felelte nem, sötétkék. Gondoltam csak álmodtam valami hasonlóról. Örömében megkért, hogy segítsek költözni, amire én azt feleltem rendben de szeretném megnézni az új lakást. Mikor beléptem már nagyon ismerősnek tűnt és amikor megláttam a konyhabútort már tudtam, hogy nem csak egy álom volt, pontosan olyan színű volt mint az ismerősöm telefonja.
Megkérdeztem tőle, hogy most akkor mégis milyen színű ez a bútor?! Emlékezett a telefonbeszélgetésre és nagyon zavarba jött mert nem értette hogyan lehetséges, hogy én aki most járok ott először jobban tudom mi milyen, mint ő aki már harmadszor járt ott. Azt mondta biztos jártam már ott előbb is! Végül is igaza volt..:) Költözéskor ért a másik meglepetés: az utcán vártuk az ügyintézőt aki már messziről mosolyogva közeledett és nyíl egyenesen felém tartva mint egy jóbarátot először engem üdvözölt, a NEVEMEN szólítva! Ti már ismeritek egymást? – kérdezte az ismerősöm zavartan. Ahogy vesszük, végül is…
A régi lakásban a szokásos adminisztráció után megkérdezte az ügyintéző, hogy igényt tart-e a bérlő az új lakás felújítására és kiegyeztek 1millió forintban! Ezt az összeget ugyan vonakodtak még a felújítás után is odaadni de megfelelő alfázás után kifizették egy részét. Hogy miért csak egy részét? Mert ismerősöm a kérésem ellenére “béta” akcióba kezdett és közölte az ügyintézővel, hogy elég lesz 800 ezer is a felújításra már előre kifizetett több mint 1millióval szemben. Kérdeztem miért kötött értelmetlen alkut a megegyezés ellenére, azt felelte félt, hogy sokat kér és semmit nem fizetnek örül, hogy ilyen jól járt. Végül is… Tanulság: A félelem sokba kerül! Az agykontroll csak 25000-be de felbecsülhetetlen az értéke! Ismerősöm máig sem végezte el a tanfolyamot, tagadja annak létjogosultságát. Pedig mindössze KETTŐ programozással már megkapta amit akart!!!

a

Hózzászólás írása

Be kell jelentkezned a hozzászólás írásához.


Kategória