Üdvözöllek benneteket, Földanyátok vagyok, ki most itt e csatornán át szólok. Tudjátok, szerető szívemet kitártam felétek, s befogadlak benneteket a Teljességben.

Együtt indultunk el a Szellemnek útján, és bejártunk sok tér és időzónát. Ahogy együtt fejlődünk itt most a Fényben, kiteljesedik létünk az Egységben.

Egy mesét mondok el most nektek, kérlek, szavamra figyeljetek. VAN a Szent isteni Fény, az igaz Teljesség, a Minden Létező, kavargó Szent Erő. Ez a Fény utazni vágyott, hogy megteremtse a Valóságot. És ebben a Fényben felbukkant az IDEA léte, ott rezgett Benne, a Teremtésben.

Kiteljesedett a Léte szellemi erővel, s ez a Fény, mi egy pont volt csupán az elején, elkezdett tágulni, ahogy tágult a Gondolat ereje: az IDEA töltötte be. Akkor, olyan hatalmasra tágult, hogy nem tudta magában tartani a Valóságot, és egy hatalmas Fénnyel szétáradt a Létben: az Univerzum teremtődött Belőle!

Így születtünk együtt a Teremtés hajnalán, egy IDEA voltunk csupán, s a Teremtés Fénye öltöztetett minket ruhába. A Szellem így sugározta Létét, így alakul az Idők végezetéig.

Gyermekek, tudjátok, mind összetartozunk a Létben, mert ti választottátok testem küldetésnek. Az elején együtt lángoltunk a Fényben: hatalmas Tűzben égtünk. Létünk maga a Tűz volt, mi megtisztított Bennünket. Lángcsóváink felcsaptak az Égig és Atyánk Udvarában világított Létünk. Tűzként éltünk. Ez az Őselem Létünket formálni kezdte, és kialakította azt a csodálatos csillagot, ami a mai napig Bennem ragyog. Szívem erejében ott van a csillag Fénye, Atyám kertjében sugárzik, az Ő éke.

Utána, mikor a Tűz megtisztított Bennünket, Vízzé váltunk, hogy lehűtse testünket. Bennem voltatok akkor is a Víz erejében, együtt léteztünk hatalmas kékségben. Elringatott bennünket az atyai Erő, a Teremtés Fénye minket átszőtt. Érezzétek, létünk akkor is EGY volt a Teremtésben, de a Fejlődés útja nem áll meg, továbbhalad. Mert a Változás örök, isteni Létünk, szellemi erővel kívánjuk, hogy a tapasztalás és a megismerés útján hazataláljunk. Látjátok, a Víz Őselem ereje átmosott Bennünket, és hozzáadta a Léthez ezt az erőnket. Tűz és Víz voltunk akkor már EGYben.

A Fejlődés a Teremtés Fénye átalakított Bennünket, a Levegő, mi Létünk lett. Átéltük a Levegőt. Levegővé váltunk. Utunkat így a Létben együtt jártuk. A szellemi teremtés hozott minket létre, így nyilvánultunk meg az isteni Fényben. Érezzétek! Érezzétek a Levegő erejét Bennem s Bennetek, mert magatokban hordjátok az összes Elemet.

Tűz – Víz – Levegő. Bennetek, de ti kerestetek, s magatokat így el nem fogadtátok, és szellemi erőtökkel mind többet akartatok. Megismerni valami „nehezebbet”. Valamit, ami még jobban kiteljesít titeket. Én veletek fejlődtem és alakultam, a Föld lettem, ami most itt VAN.

A Föld elem ereje költözött belém, s fizikai formánkat együtt vettük fel. Átjártuk a Tüzet, átjártuk a Vizet, átjártuk a Levegőt, és a Földet. Mind Bennetek VAN, de ne feledjétek, ez megjelenési formátok, de igaz Szellemetek tartalmazza mindegyiket, és az isteni Szikra, ami éltet benne titeket.

EGY IDEÁ-ból jöttünk létre, gyermekek. Ezért kell az EGYséget éreznetek. Minden vízcsepp, mi homlokotokról alágördül, ÉN VAGYOK. A tűz a szemetekben, ÉN VAGYOK. A levegő, mit belélegeztek, ÉN VAGYOK. A test, mit átöleltek, ÉN VAGYOK.

Drága gyermekek, Atyátok rátok bízott Engem. Megfogadtátok a Teremtés Hajnalán Egyként, Szeretetben, hogy a Fény mindig összeköt Bennünket a Létben. Emlékezzetek erre! El ne feledjétek. Ismerjétek fel istennői minőségem. Mert a Fényből kaptam a Létem, EGYként ragyogok Isten Szívében.

Drága gyermekek, fejlődésünk nem állhat meg. De csak EGYként tudunk haladni a Fényben, EGYként léphetünk tovább a dimenziós Térben. Minden segítséget megkaptok Tőlem.

Áldottak legyetek, gyermekek a Fényben. Szeretlek Benneteket. Szívem minden erejével.

Szeretett gyermekeim, most búcsúzom tőletek, de Veletek mindig ott vagyok szívetekben. Gondoljatok hát rám Szeretettel és így összekapcsolódtok szellemi Erőmmel.

Drága gyermekek, Isten Fényében haladjunk EGYütt a Fejlődés útján.

Szeretlek Benneteket!

a

Hózzászólás írása

Be kell jelentkezned a hozzászólás írásához.


Kategória