Én úgy gondolom, hogy sokaknak segíthetnek az eme oldalon olvasottak 🙂

Én naponta olvasgatok egyet ezekből és az angyalok segítségével, úgy élek, ahogy kell 🙂

Annyi a teendőd, kedves olvasó, hogy naponta a legelső szám, ami eszedbe jut 1-és 104 között, azt a számot kikeresed itt és elolvasod a hozzá tartozó angyali útmutatót 🙂

Jó időtöltést!

 

 

1.Sosem vagy egyedül, főként szükség esetén nem. Szüntelenül melletted állunk, támogató és gyógyító energiát küldünk  feléd, és várjuk segítségkérésedet. Már maga a puszta gondolat a részedről- még ha az egy futó ötlet csupán- cselekvésre késztet bennünket az érdekedben. Csendben hallgasd meg az útmutatásunkat, ami szárnyakon érkezik a szívedhez, elmédhez és testedhez. Üzeneteink mindig a szeretetről szólnak. Mi olyannak látunk téged, ami valójában vagy: egy végtelenül szeretetre méltó és nagyszerű fénylény. Képesek vagyunk meglátni a megoldást minden látszólagos problémádra. Boldogan végigvezetünk életed sötét tartományain át, s onnan vissza a fénybe, és segíthetünk abban, hogy jól érezd magad a tapasztalataid és önmagad miatt. Segítünk neked a döntéshozatalban és a válaszok megtalálásában. Mi az angyalaid vagyunk…. feltétel nélkül és örökkön-örökké szeretünk téged. Miközben ezeket a szavakat olvasod, ott vagyunk melletted, hiszen állandóan veled vagyunk.

Gondolat a  mai napra:

Nem felejtem el, hogy egy csapat tagja vagyok. Angyalaim készen állnak, és szívesen segítenek bármiben és mindenben, ha csak megkérem rá őket. Magamhoz hívom őket, hogy támogassanak, és hálával fogadom segítséget.

 

 

2.Teljes mértékben szerethető vagy úgy, amilyen ebben a pillanatban vagy. A saját magadról kialakított véleményed, vagy az, ahogyan a többiek vélekednek felőled, teljesen eltörpül a mellett a tény mellett, hogy Isten tökéletes gyermeke vagy. Az égvilágon semmi sem mehet tönkre benned, és semmi sem lehet rossz. A mennyek tökéletes teremtménye voltál mindig – és az is leszel mindörökké.
Ne engedd, hogy az ego által keltett illúziók becsapjanak. Felsőbb éned ( és mindenki másé is) örökkévaló kapcsolatban áll Istennel, ennél fogva ő mindig szeret téged, a legjobbat akarja a számodra, és látja a benned rejlő jóságot.
Tudd, hogy megérdemled, hogy tökéletesen szeressenek. Nem kell kivívnod Isten ragaszkodását… ez már a teremtésed előtt rád lett ruházva, és örökkön-örökké a tiéd marad, bármi történjék is.

Gondolat a mai napra

Teljesen mértékben szeretetre méltó vagyok mindazért, amilyen éppen most vagyok. Megérdemlem, hogy gondoskodjanak rólam, és megengedem magamnak, hogy ezt átérezzem. Nagy becsben tartott lény vagyok.
3.A mennyei teremtmények koronájának egyik szikrázó ékszere vagy, fényed pedig sugárzóan ragyog közöttünk. Mi, angyalok, csodálattal, tisztelettel és hatalmas szeretettel őrködünk feletted – természetes a számunkra, hogy a legjobbat kívánjuk neked.
Néha megfigyeljük, amint kompromittáló döntéseket hozol magadnak, azt gondolván, hogy nem érdemelsz jobbat. Attól félsz, hogyha befogadod a jót, azt valaki mástól vagy akár önmagadtól veszed el.
Kedvesünk, higgy nekünk, amikor azt mondjuk, hogyha önmagadnak adsz, azzal adsz másoknak is. Te és az egész emberi faj egy lelken, egy lélegzeten és egy igazságon osztoztok. Lehetetlen különválasztani azt, amit önmagadért teszel, és azt, amit másokért – ez olyan, mintha egy fának csak bizonyos leveleit próbálnánk nevelgetni és táplálni! Ez természetesen lehetetlen, de éppen ezt próbálod megtenni, amikor megkísérled háttérbe helyezni magadat.
Tápláld önmagad, a családodat, a barátaidat az egész népesség iránti gondoskodás egy formájaként. Értékeld nagyra önmagad, s általa szeress gyengéden mindenkit a Földön; tiszteld önmagad, hogy ez által mindenki másnak is megadd a neki járó tiszteletet.
Minél többet adsz magadnak, annál nagyobb szeretetet érzel – és ez az érzés a kulcs, mely a boldogsághoz és békéhez vezet. Ez nem azt jelenti, hogy azt gondolod, jobb vagyok a többieknél, ellenkezőleg, azt jelenti, szeretem azt, amit önmagamban és a többiekben látok. Az önmagaddal szembeni törődésed kiterjeszti a teremtés örömteli szikráját mindannyiunk előnyére.

Gondolat a mai napraNagyra értékelem önmagam, hiszen tudom, hogy Isten tökéletesnek teremtett kívül s belül. Minél inkább felismerem igazi isteni tökéletességemet, annál jobban tudok szeretni – és cserébe annál jobban dédelgethetem s gyógyíthatom a többieket.

4.A köszönöm szó elengedhetetlen alkotóeleme annak a receptnek, melyből az egészséged, a béke és minden vágyad manifesztációja tevődik össze. Ha kimondod, ha rágondolsz, vagy ha leírod ezt a szót, energiaszinted azonnal megemelkedik, így hát gyakorold ennek a kifejezését a nap folyamán. Mondd ki ezt a szót csendben, fennhangon vagy akár suttogva, aszerint, milyen indíttatást érzel rá.
Figyelj oda, milyen érzéseket mozgat meg benned az, ha köszönetet mondasz, kezdve azzal az érzéssel, amikor a mély hála következtében mintha gombóc lenne a torkodban, egészen addig az érzésig, amelyet a többiek mosolygós válaszai váltanak ki belőled. Mi, angyalok pedig mellékeljük mennyei hálánkat azért, hogy hajlandó vagy a mai napon ennek a kincsnek a hírnökévé válni: köszönet néked.

Gondolat a mai napraNagyra értékelem a rám hulló áldásokat, és könnyedén kifejezem, milyen hálás vagyok az életemért és azért, hogy az vagyok, aki. Miközben a nap folyamán köszönetet mondok, szívem feltöltődik boldogsággal.

5. Amikor heves érzelmek veszélyeztetik kapcsolataid szentségét, emlékezz arra, hogy a szeretet mindig benned él. A haragot eszközként használhatod fel a félelem vagy a szeretet növelésére aszerint, hogy melyik mellett döntesz. Ha ügyet csinálsz valamiből, s egy másik ember ellen falakat húzol magad elé, megvéded magad az érzelmek átélésétől. A szeretet úgy közelíti meg a dolgokat, hogy lerombol minden korlátot, így lehetővé teszi számodra, hogy őszintén szembenézz az illetővel.
A te szereped nem abból áll, hogy megváltoztass valakit, vagy mentegetőzz. Ezek olyan viselkedésformák, melyek növelik a félelmet, mert azt hitetik el veled, hogy elkülönültél a többiektől és Istentől. Isten hozzáállása a haraghoz abból áll, hogy mindig emlékeznünk kell a minden emberben és kapcsolatban benne rejlő isteni természetre.
Szabadulj meg attól a kényszeredtől, hogy megtudd, miként alakul majd a helyzet. Egész figyelmedet irányítsd annak tudatosítására, hogy immáron minden a legjobbra fordult. Ez a bizonyosság ellazítja a benned esetlegesen felmerülő védekezési mechanizmusokat, és lehetővé teszi, hogy a körülményektől függetlenül is élvezni tudd a napodat.
Teljes egészében érezd át a kapcsolatodra vonatkozó érzéseidet – ne tagadd le őket. Csak oszlasd el az illúziót, miszerint a másik személy elkülönült tőled, vagy hogy elszigetelődtél a szeretettől. Ez egészséges és hazaterelget a szeretethez.

Gondolat a mai napraBármi történjék is, állandó összeköttetésben állok a szeretettel. A haragon egészséges és gondoskodó módon teszem túl magam Megengedem magamnak, hogy átérezhessem ezt az érzést, mégis, mindig emlékezem arra, hogy ennek az eredete egy illúzíó – az igazság az, hogy ebben a pillanatban minden meggyógyult.

6.Az univerzum szüntelenül ad valamit, minden elképzelhető módon, legyen az akár kicsi, akár nagy. Amikor valaki felajánlja a segítségét, ebédet vesz neked, vagy átnyújt egy ajándékot, tárd ki karjaidat a befogadásra. Minél többször mondasz igent az áldásokra, az univerzális energia annál szabadabban árad feléd és folyik át rajtad. Amikor ellököd magadtól a felajánlott segítséget, lezárod a kaput, amely ennek bőségéhez vezet.
Ma tárd szélesre karjaidat, hogy befogadj minden feléd érkező ajándékot, és mondj igent az univerzális áradatnak. Engedd meg magadnak, hogy segítséget kapj, hogy szeressenek és kényeztessenek… engedd meg magadnak, hogy befogadj.

Gondolat a mai napraElfogadom az összes áldást, amit az élet kínál fel nekem. Biztonságos kapnom, és szélesre tárom karjaimat, hogy  üdvözölhessem az univerzum szeretettel teli ajándékait.

7.Vesd le magadról terheid súlyát, és add át minden gondolatodat s bajodat Istennek. Nincs szükség arra, hogy a félelmeiddel küszködj, amikor oly sok támogatás áll a rendelkezésedre.
Hagyd, hogy ma az isteni természet foglalkozzon minden gondoddal. Végy egy mély lélegzetet, és miközben kilélegzel, add át a gyötrelmeidet Istennek, akinek a végtelen, szerető bölcsessége minden komplikácíót elsimít majd, a fájdalmat pedig a békével helyettesíteni.
Szabadulj meg a feszültségtől, és engedd meg a mennynek, hogy azt tegye, amihez a legjobban ért: szeressen téged.

Gondolat a mai napraEzennel átnyújtom minden aggodalmamat és gondomat Istennek, fellélegzem, tudván, hogy semmivel sem kell egyedül megbirkóznom. Folyamatos támogatásban részesülök az életem minden területén, hiszen Isten szeret engem. Biztonságos rám nézve, hogy segítséget kapok.

8.Mindennap fejlődsz és tanulsz valamit, még akkor is, ha tudatosan nem is érzékeled ezt az előrehaladást. Amint később visszatekintesz majd életednek erre a szakaszára, meg fogod érteni, hogyan illeszkednek egymáshoz a kis darabkák. Meg fogod látni, milyen áldásokban volt részed, és mennyit tanultál ebben az időszakban.
Kedvesem, néha túl szigorú vagy önmagadhoz! Oly hosszú utat tettél már meg, és még megbünteted magad azért, mert nem haladsz elég gyorsan, vagy mert nem jutottál elég messzire. A mai napra szóló üzenetünk tehát az, hogy légy türelmes önmagaddal és az élet folyamatával szemben. Minden dolgot a mennyország időzít – miként egy rózsa is a megfelelő pillanatban bontja ki csak szirmait, úgy a saját életed is egy tökéletes időbeosztást követve fejlődik. Ha kezeiddel szétfeszítenéd a virág szirmait, és erőszakkal próbálnád meg kivirágoztatni, az hamar elhervadna… és ez történne az életeddel is.
Minél türelmesebben állsz hozzá a fejlődés folyamatához, annál tágasabbra nyithatod az energetikai kapuidat, hogy minél több jó érkezzen be hozzád. Add át nekünk az összes aggodalmad az idővel kapcsolatban, és engedd meg, hogy elkísérjünk ahhoz az örök energiához, ahol létrejön a varázslat.

Gondolat a mai napraTürelmes vagyok önmagammal és magával az élettel szemben is. Feladom az összes küzdelmemet és azon akaratomat, hogy irányítsam és erőltessem a dolgok megtörténését. Boldogan ölelem magamhoz annak tudatát, hogy minden, amire vágyom, az az enyém, s ekképpen már most örömömet lelhetem benne.

9.Néha küzdesz és erőlködsz, mert olyan sokat akarsz elérni, hogy akaratlanul is leblokkolod magad. Ez főként akkor van így, amikor annyira kétségbeesetten akarsz valamit, hogy újra meg újra nekiveselkedsz, hogy azt valóra váltsd.
Az univerzum reagál a küzdelem energiájába beleivódott félelemre. Ez a felszín alatt megbúvó szorongásod – miszerint az, amire vágysz, talán nem is ölt testet – a korlátok, a késleltetés és az elégtelen manifesztáción keresztül tükröződik vissza.
Ezért van az, hogy a megadás azonnali eredményt hoz. Amikor eljuttatod óhajodat az univerzumnak, elengeded azokat a félelmeket is, amelyek korábban leblokkoltak. Az elengedés egy olyan kijelentés, amely így szól: “Tudom, hogy vágyam a lehető legjobb módon nyilvánul meg, még akkor is, ha nem vagyok teljesen biztos ennek módjában.” Ez a bizonyosság hasonlít ahhoz, mint amikor kinyitod a bejárati ajtót, és üdvözlöd vágyadat az otthonodban.
A mai napon vedd lazára, és engedd meg az univerzumnak, hogy elvégezze az álmaid megteremtésével járó munkát. A te munkád befejeződött azzal, hogy kívántál valamit, így hát add át azt Istennek, és élvezd ki azokat a kreatív utakat, amiken keresztül imáid megválaszoltatnak.

Gondolat a mai napra


Lazítok, és feladom összes vágyamat Istennek. A mennyek végtelen bölcsessége és szeretete mindig pontosan a legjobb módon elégíti ki szükségleteimet. Könnyedén lélegzek, és széttárom karjaimat a teljes hittel való befogadásra. 
10.Képzeld el magad, amint a mai napon minden helyzetben kiélvezed a sikert. Lásd magad, amint mosolyogsz, és vidám vagy, hiszen minden úgy alakul, ahogyan szeretnéd. Érezd a lelkesültség és az öröm érzését, miközben minden ajtó kinyílik előtted, és tudd, hogy győzelmeid ösztönzőleg hatnak a többiekre.
Önmagadnak szánt ajándékként képzelj lelki szemeid elé egy jutalmakban gazdag napot. Pozitív reményeid saját magad részére elültetett magok, amelyek felemelő tapasztalatokká fogják sikeresen kinőni magukat.

Gondolat a mai napraMinden szempontból sikeres vagyok, és minden tapasztalatomból tanulok. Az emberek kedvelnek és tisztelnek, amiért nagyra értékelem magam, és jól érzem magam a bőrömben. Biztonságos a számomra, hogy gyarapodom, és ezt meg is engedem magamnak. Megérdemlem az áldásokat – ahogy mindenki más is -, és amikor sikereket érek el, mindenki más is eléri azokat.

11.Jogodban áll olyan boldognak lenni, amilyennek szeretnél. Az öröm kimeríthetetlen készlete rejlik benned és e világban.
Minden nap számtalan választás tárul fel előtted, ami a figyelmedért verseng. Az, hogy melyikre való összpontosítás mellett döntesz, az annak a visszatükröződése, amit az életedben szeretnél. Amikor a boldogságot választod, sok példát látsz majd meg, melyek alátámasztják választásodat. Elkezded észrevenni, mennyi jóság, szeretet és előzékenység van az univerzumban.
Ha úgy érzed, az energiád vagy a hangulatod a mai napon lecsökken, akkor ez egyszerűen arra mutat rá, hogy valami olyan mellett döntöttél, ami nem pozitív célpont a számodra. Emlékezz arra, hogy mindig is találsz majd némi evidenciát, ami alátámasztja a saját magadról, másokról, vagy a világgal szemben felállított ítéletedet. Melyik vélemény eredményezhetné a legnagyobb boldogságot neked és a többieknek?

Gondolat a mai napraAz örömöt választom minden törekvésemben, a szeretet és a boldogság számtalan hozzám érkező példájára összpontosítva. Ez a világ bővelkedik a jóságban. Az emberek kedvesek és gondoskodóak, ahogyan én is.

12.Specifikusan tudni akarod, hogy: Mi a következő teendőm az életem ösvényén? A válasz annyi, hogy követned kell belső bölcsességedet, amely elvezet a létfontosságú lépések megtételéhez, mint amilyen az életstílusod egészséges megváltoztatása, egy bizonyos személy felkeresése, egy adott könyv elolvasása, vagy egy speciális tanfolyam elvégzése.
Az életcéllal kapcsolatos útmutatást fokozatosan, lépésről lépésre kapod meg. Amint befejezed az egyik megvalósítását, feltárul előtted a következő. Bármilyen üzenetet kapsz is, visszatérő, felemelő és pozitív jellegű, tudni fogod, hogy az a válasz imáidra.

Gondolat a mai napraImmár hallgatok belsőm útmutatására. Figyelek gondolataimra, érzéseimre, vízióimra és szavaimra. Már megvan bennem az erő és a bátorság ahhoz, hogy kövessem őket, és megtegyem az útmutatásban szereplő lépéseket.

13.Mi, az angyalok ítélkezés és feltételek nélkül szeretünk téged, miután mindig is az isteni természet tiszta lényeként tekintünk rád. Isten leszármazottja vagy, miként mi is, így hát ily módon egy család vagyunk – és ugyanez igaz minden létformára ezen a bolygón.
Feltételek nélkül gondoskodunk rólad, mert türelmesek vagyunk, és teljes mértékben hiszünk benned. Szeretetteli szemtanúi vagyunk minden választásodnak és döntésednek, tudván, hogy minden ösvény visszavezet téged Istenhez.
A mai napon tegyél meg minden tőled telhetőt annak érdekében, hogy fenntartások nélkül szerethesd magad. Nézz minden látszólagos tévedés mögé, és öleld magadhoz az isteni jelleged vízióját. Feltétel nélküli szereteted egybeolvad a miénkkel, hogy egy igazán gyámolító állapotot hozzon létre, ami felemel téged a következő szintre… és még feljebb.

Gondolat a mai napraFeltétel nélküli szeretettel ajándékozom meg magam. Megértő vagyok önmagammal szemben, és emlékezem rá, hogy Isten mindig bennem él. Megtisztelem isteni jellegemet.

14.Gondjaid túl nehéz terhek ahhoz, hogy egyedül cipeld őket. Képzelj el egy előtted elterülő hatalmas, fehér selyemlepedőt, és helyezd rá az összes aggodalmadat. Ezek után csavard fel a lepedőt, és nyújtsd át nekünk. Ha befejezted, figyeld meg, milyen könnyedséget érzel.
Mi elvisszük gondjaidat a mennyek felé. Midőn egy magasabb szintre érnek, kilátásaid is magasztossá válnak majd. Ez az új perspektíva segít majd tisztábban és kreatívabban látni, megengedvén, hogy bevonzhasd és kinyilváníthasd mindazt a jót, amire csak vágysz.
A gondolataidat elhomályosító gondokkal és terhekkel való hadakozás helyett add át inkább nekünk őket. Precízen melletted dolgozó, egységes csapatként sosem ássuk alá szabad akaratodat, de lehetővé tehetjük, hogy legmagasztosabb eszményeid érvényesüljenek.
Legyen hát ez az utolsó napod, amely során feleslegesen és fél kézzel cipeled terheidet. Engedd meg, hogy levegyünk a válladról, és hogy felemeljük elmédet és szívedet a fénybe.

Gondolat a mai napraFeladom aggodalmaimat azzal, hogy eldöntöm, hogy a harmónia a szeretetből, s nem pedig az aggódásból fakad. Gondtalan és könnyű szívű vagyok, miként levetem régóta cipelt terheimet. Most megengedem Istennek és az angyaloknak, hogy gyengéden és szeretettel leemeljék rólam minden gondomat. Kiteljesedettnek és békésnek érzem magam.

15.Ha vágyaid nem öltenek testet olyan gyorsan, mint szeretnéd, kérdezd meg önmagadtól:-Tán túlzottan erőltetem, hogy valami megtörténjen?
-Talán attól félek, hogy az álmaim nem fognak valóra válni?
-Vannak pontos elképzeléseim arról, hogy vágyaim miként fognak megnyilvánulni?
-Tán hibáztatok valakit a helyzet miatt (beleértve önmagamat is)?Minden “igen” válasz azt mutatja, hogy el kell engedned, és fel kell adnod vágyaidat Istennek, a Végtelen Ellátónak. Amikor tisztán hangot adsz álmaidnak, majd átengeded őket az univerzumnak, akkor igazán gyorsan valóra válhatnak.
A mai napon a vágyaidról való lemondással szeretnénk foglalkozni. Egyes emberek úgy vélik, a feladás egyenlő az apátiával, és hogy az elengedés azt jelenti, “ez az álom nem érdekel többé”. Azonban pont az ellenkezője az igaz: minél nagyobbra értékelsz egy vágyat, annál fontosabb azt eljuttatni az univerzumhoz; ellenkező esetben, aggodalmaskodásod képes behívni a szorongás egész seregét, ez pedig végigmasírozik teljes vágyadon, s még az életerőt is kinyomja belőle.
Segítünk neked a szeretetteli elengedésben, és biztosítunk arról, hogy a Végtelen Szellem már most ellát téged minden szükségleteddel ( még ha ezek a javak nem is kézzelfoghatóak a számod

Ima mai napra

Isten és az angyalok, ezennel feladom álmomat, ami a következő …………. (egészítsd ki).
Tudjátok, ily fontos ez a vágyam, és milyen nagyon sóvárgok utána, vagy akár még valami jobb után, hogy most azonnal megnyilvánuljon az életemben. Köszönöm, hogy tisztán vezettek engem, és hogy segítetek most azonnal beteljesíteni az álmomat.

16.Az idő mérése kölcsönhatásra nyújt lehetőséget a fizikai szinttel, ám a nem fizikai szinten épp az ellenkező hatást éri el. Lelked hatalmas távolságokat átölelő időutazásban vesz részt minden egyes alkalommal, amikor a földi síkon betelik a pohár. Ezek azok a pillanatok, amikor unott, illetve zárkózott vagy, mivel a lelked távolról érkezik vissza.
Felülkerekedhetsz az unottságon, és jobban összpontosíthatsz, ha megszabadítod önmagad az idő méricskélésétől. Ekképpen a tested helyett a lelkedhez igazíthatod hozzá magadat. Amikor túlontúl sokat törődsz a múlandó valósággal, akkor a tested egy bizonyos dimenzióra összpontosít, a lelked pedig egy másikra. “Idő szűkében” érzed magad, amikor fizikai és spirituális lényed nincsen szinkronban.
Még ma szabadítsd meg önmagad ezektől a korlátoktól. Ahelyett, hogy az órád miatt aggódnál, szándékodat szenteld inkább tisztán az időtlenségnek. Jelentsd ki, hogy minden zökkenőmentesen árad majd hozzád a megfelelő időben – és így is lesz.

Gondolat a mai napraElfelejtem az időt. Leveszem az órámat, és megbízom benső órámban, hogy irányítson. Mennyeien pontos vagyok.

17.Amikor lemegy a Nap, a Föld kissé homályosabbnak és hűvösebbnek hat. S mégis, ez az a pillanat, amikor a Nap sugarai és színei a leglátványosabbak és legfigyelemreméltóbbak. És ez ugyanígy van saját életeddel kapcsolatban is: amikor gondolataid és hangulatod borongóssá válnak, fényed még erősebben ragyog benned és körülötted.
Most képzelj el bensődben egy gyönyörűséges naplementét, mely a sárga, narancs, rózsaszín és bíbor dicsőséges árnyalataiban pompázik, és érezd át sugárzó melegét és szépségét. Érezd, amint benső alkonyatod egyre hatalmasabbá és fényesebbé válik, belülről megvilágítva téged és környezetedet.
Minél jobban látod ezt a ragyogást, annál sugárzóbbá válik az életed, a hangulatod és az energiaszinted. Melletted állunk ebben a pillanatban, Isten mindannyiunk felé áradó szeretetétől ragyogva. Támaszkodj csak fényünkre, amikor csak szeretnél, mi majd utat mutatunk, hogy megtaláld – és előnyt húzhass – az állandóan benned izzó ragyogásból.

Gondolat a mai napraCsodálatos gyógyító fény ragyog bennem most, a mennyei sugarak világítják be utamat, és vezetik következő lépéseimet. Biztonságban érzem magam ebben a ragyogásban, amely minden formában megvéd, és pajzsot von körém. Énbennem létezik, miként én magam vagyok a fény, és belőlem sugárzik kifelé.

18.Megszakítás nélkül, közvetlenül melletted állunk éjjel-nappal. Minden pillanatban a szeretet hullámait küldjük feléd, akár a Nap szüntelenül fénylő sugarai. Az irántad érzett szeretetünk folyamatos és állandó, hiszen mi mindvégig látjuk valódi tökéletességed.
Egy ragyogó isteni lény vagy, aki a nagyszerű boldogság, a bölcsesség és az óriási együttérzés kiemelkedő ajándékaival rendelkezik. Jelenléted ezen a bolygón mindenki számára előnyös, hiszen te is szeretetet sugárzol minden egyes napod során.
Áldás vagy a világ számára oly sok szempontból, melyek közül némelyik szembeszáll a földi logikával. Legyen csak elég az, hogy a bolygón való tartózkodásod felbecsülhetetlen.

Gondolat a mai napra

Áldás vagyok a világ számára, és csodás üdvösséggel ajándékozom meg. Az univerzum kegyeltje vagyok, és áldott vagyok. Ezeket az ajándékokat teljes mértékben és minden lehetséges módon elfogadom.

19.Ahogyan képes vagy szeretettel teli energiát küldeni a jövődbe – ahol az helyet foglal, és megvár téged, a lehető legtöbbet hozván ki minden helyzetből -, ugyanez történik szavaiddal is. Mint már tudod, minden egyes kimondott szónak és gondolatnak erőteljes hatása van…ez egy rendelésnek a megfelelője, amelynek során azt kívánod, amit csak átszeretnél élni.
A mai napon válassz olyan szavakat, melyek azt tükrözik, amire valójában vágysz. Minden egyes szót a benned lakozó szeretettel teli lény ejtsen ki, aki tényleg  a szívén visel téged és a világot. Ajándékozd meg önmagadat azzal, hogy pozitív szavakat küldesz a jövődbe. És mint amikor rátalálsz egy régen elrejtett és elfeledett értékes dologra, ugyanúgy fog körbeölelni múltad kifejezéseinek gyümölcse egy eljövendő időben.

Gondolat a mai napraMiután a szeretet alkotása vagyok, ekképpen saját teremtményeim is a szeretet szüleményei. Minden egyes szavam a bennem lakozó szeretettel teli helyről származnak. Szeretettel ölelem körbe minden kimondott szavam, és önmagamról és mindenki másról kedves szavakkal beszélek. Szeretetteljes módon beszélek, hallok, írok és gondolkodom; és örömmel fogadom magamba ezen megnyilvánulásokat.

20.Mi, angyalok, folyamatosan kommunikálunk veled, megválaszoljuk kérdéseidet, és útmutatásban részesítünk. Te meghallhatsz bennünket zsigereidben – a csiklandozáson, a libabőrözésen, az álmokon, az intuitív szavakon és víziókon keresztül. Ezenkívül felfigyelhetsz a fizikai világban megjelenő visszatérő jelekre, és mi tudatni szeretnénk veled, hogy tényleg velünk kommunikálsz; ezek valódi üzenetek.
Útmutatásunk nagy része az életed javulásával kapcsolatos imáidra és kérdéseidre vonatkozó válaszok. Gyakran bátorítunk arra, hogy olyan lépéseket tegyél meg, melyek elősegítik a békés boldogságodat. Ez többnyire azt jelenti, hogy változás fog beállni a dolgokban – ami végül is épp az, amiért imádkoztál.
A változás tökéletesen biztonságos, amennyiben követed az isteni útmutatást. Észre fogod venni, hogy ez mindig igen szisztematikus, és lépésről lépésre halad. Akár egy ritmikus tánc, teszel egy mozdulatot, és mi majd elvezetünk a következőig. Ha megpróbálsz az univerzális zenénél gyorsabban mozogni, lehet, hogy mellélépsz és elesel: ez nem a melódia hibája; azért történik, mert kiesel a ritmusból.
Tölts el ma némi időt nyugodt elmélkedésben, idézz fel bármilyen olyan visszatérő gondolatot, ötletet vagy érzést, amit mostanában észleltél. Ha ezek az üzenetek felkértek néhány pozitív változás megtételére, akkor ez az az isteni útmutatás, amire utaltunk. Kérj fel bennünket arra, hogy segítsünk neked ennek kivitelezésével. Segíthetünk bátorságot, motivációt és másféle támogatást kölcsönözni neked… csak kérj.

Gondolat a mai napra


Tudatosítom magamban a visszatérő jeleket, amiket az életem javulásával kapcsolatban kapok, és lehetővé teszem, hogy meghalljam az angyalaim útmutatását a pozitív változások meglépésével kapcsolatban. Tiszta iránymutatást kérek tőlük az életcélom támogatásához szükséges mai lépésemmel kapcsolatosan. Megértem az isteni üzeneteket, és az útmutatások szerint cselekszem.
21.A szépség mindenütt jelen van, benned és körülötted egyaránt. Minél jobban odafigyelsz rá, annál emelkedettebb és varázslatosabb jelleget ölt majd az életed. Elkezdesz felfigyelni saját ragyogásodra, amelyet a téged körülvevő dolgok visszatükröznek.
Tűzd ki célodul azt, hogy a mai napon a lehető legtöbb szépséget felfedezd. Légy a szépségnek szemtanúja a fizikai világban a természet képein keresztül, továbbá az embereken és alkotásaikon keresztül. Fedezd fel az érzelmek birodalmában a többiekből áradó szeretetet, és kövesd végig a szeretettel teli események kibontakozását. Spirituális síkon pedig azt, ahogyan állandóan magad mellett érzékeled angyali jelenlétünket.
Ma jelentsd ki többször is, hogy az élet gyönyörű. Állj meg, és kortyold magadba ezt a tényt, megízlelvén minden jelen pillanatot.

Gondolat a mai napra

Az életem szép! A mai napon magam körül mindenütt észreveszem a csodát. Minél jobban megfigyelem a többiekben rejlő szépséget, annál többször meglátom ezt magamban. A gondolataim, a szavaim és az érzéseim – mind szeretetre  méltóak.
22.A mai nap minden pillanata egy becses kincs. Minden körülmény közepette, függetlenül a dolgok látszatától, fellelheted az isteni szeretet szépséges fényének szikrázó ragyogását. Engedd meg, hogy ez a ragyogás ma felmelegítsen.
Gyengédséged gyógyító hatással van a körülötted lévőkre. Lehetséges, hogy a többiek nem értik igazán, miért érzik jobban magukat a társaságodban, és mégis úgy érzik, valami hozzád húzza őket – vonzódnak a fényedhez, ami mennybéli otthonukra emlékezteti őket.
Ma értékelj nagyra minden egyes pillanatot, még akkor is, ha némelyik hétköznapinak vagy fájdalmasnak tűnik is. Ahogyan most épp szeretsz, a lehető legtöbb örömöt nyered ki az életedből, hiszen az életet csakis a jelenben lehet megtapasztalni.

Gondolat a mai napra


Szívemben dédelgetem most ezt a pillanatot. Megízlelem a minden helyzetben benne rejlő szeretetet és örömöt, a pozitívra összpontosítok minden szituációban.
23.
Mélységes és tartós boldogság lakozik benned. Ez Isten energiája, a szeretet szikrája, ami a te eredeted és személyazonosságod, Te vagy az öröm.
Amikor boldognak érzed magad, teljesen és ténylegesen önmagad vagy. A megelégedettség annak a jele, hogy a megfelelő úton haladsz a megfelelő időben ( még akkor is, ha az út során irányt változtatsz is). A színtiszta boldogság abból ered, hogy hű maradsz önmagadhoz – ez pedig az önmagad iránti őszinteséget, hitelességet és feddhetetlenséget jelenti.
Összpontosíts arra, hogy maradj igazi, abban az értelemben, hogy birtoklod és megéled saját valóságodat. A nap folyamán tarts egy szünetet és kérdezd meg magadtól:
jó ez nekem?…. Őszintén, mit érzek ezzel kapcsolatban?
Ha bevallod magadnak érzéseidet és vágyaidat, ragyogsz majd a valódi boldogságodból sugárzó békétől.

Gondolat a mai napra


Őszintén boldog vagyok ebben a pillanatban, hiszen ez az igazi identitásom. Isten örökké vidámnak teremtett, és tudatában vagyok mély és önteljesítő elégedettségemnek. Tiszteletben tartom pozitív érzéseimből fakadó útmutatásokat.
24.
Szépséged, hatalmad és fényed erősebbé válnak, ha csordultig tele vagy nevetéssel és örömmel. A könnyűszívűség a mennyországhoz a legjobban hasonlító földi állapot. Gyakran elgondolkozol azon, hogy többet kellene szórakoznod, hiszen az öröm isteni érzése után áhítozol.
Szíved természetes módon megtelik ezzel az érzéssel, hiszen ez istenadta lételemed. Csakis amikor éberséged igazán komollyá válik, akkor válik borongóssá az öröm. Mi, angyalok, végignézzük, hogyan válsz zárkózottá, amikor úgy érzed, hogy kimerítő törekvéseid elnyerik jutalmukat. Mégis, az igazi előnyök, amelyek után kutatsz, könnyebben érkeznek el hozzád, amikor gondtalan vagy.
Ma azon fogunk veled dolgozni, hogy megkönnyítsük a szívedet, lelkedet és kilátásaidat. Leemeljük rólad az aggódás terhét, és helyettesítjük őket az örvendezéssel… energiád megemelésével a manifesztálódásra vonatkozó hatalmad is felerősödik.

Megerősítő imádság a mai napra


Kedves Angyalok, köszönöm nektek, hogy segítetek megkönnyebbülnöm, és meglátnom az előttem lévő tömérdek ajándékot. Kérlek titeket, segítsetek megszabadulnom aggodalmaimtól, és feltöltenem szívemet azzal a hittel, hogy minden pontosan egy gyönyörűséges isteni terv szerint halad. Nem kell tudomást szereznem a színfalak mögött megbújó összes részletről ezzel a napirendi ponttal kapcsolatban. Csupán a szívemet kell nyitva tartanom vidáman, és hajlandónak kell befogadnom mindazt a jót, amivel nap mint nap megajándékoztok.
25.Az összes félelmet keltő helyzet és kapcsolat, amivel szembetalálod magad, kötelékeket hoz létre az éteri síkkal, ami mi, angyalok, “köteléknek” nevezünk. Ugyan egyes emberek képesek látni ezeket a kötelékeket, azonban mindenki érzi őket, és ezek kimerültséghez és fizikai fájdalmakhoz vezethetnek. Azon fogunk veled dolgozni, hogy elengedd a félelem köteleit.
Te, miként a legtöbb ember, megtapasztaltál olyan körülményeket, melyek veszélyérzetet vagy fájdalmat keltenek benned. Az, ahogyan a múltadat kezeled, meghatározza azt, hogy mit fogsz magadhoz vonzani a jövőben, így fontos minden olyan dolgot elengedni, amit elszeretnél kerülni az eljövendő időkben.
Ennek a folyamatnak az első lépése az, hogy megváltoztatod a szókincsedet. Fontos, hogy kerüld az olyan szavakat, amelyek úgy hangzanak, mintha egy fájdalmas történés birtokában lennél, mint például az, hogy “
az én balesetem”, vagy “a mi veszteségünk“. Írd körül a történését egy személytelen módon, segítve az aurádnak, hogy leszakadjon róla.
Ha egy fájdalmas szituációra gondolsz, beszélsz vagy írsz róla, ügyelj rá, hogy harmadik személyben nyilatkozz – például “a baleset” vagy “a  veszteség“. Ez lecsökkenti az esemény rád vonatkozó hatását, és segít, hogy ezentúl ne vonzz be hasonló szituációkat.

Gondolat a mai napra


A múltamról személytelen módokon beszélek. Ezennel megtagadok minden fájdalmas történést a személyes múltamból. Csakis a leckéket és a szeretetet tartom meg, és minden mást elengedek. Ezennel minden emlékem meggyógyul, és feltöltődik erősítő gondolatokkal és érzésekkel.
26.
Az a szeretet, amit mi, angyalok érzünk irántad, valódi, hiszen állandó és abszolút. Megértjük és tiszteletben tartjuk minden viselkedésedet és cselekedetedet, és megbecsülünk mindent, amit teszel. Gyakran vezetünk új irányok felé, ám ezt mindig a te valódi utad ismeretében tesszük. Imáiddal harmóniában cselekszünk, az isteni akaratnak megfelelően.
Az igazi szeretet minden helyzetben rendíthetetlen – bármi történjék is, ott van. Mindig látjuk jóságodat és belső ragyogásodat. Amikor a szeretetünk bizonyosságában megpihensz, ellazulsz, és a fényed még sugárzóbban ragyog.
Tudd, hogy megbecsülünk most és mindörökké. Kérj meg bennünket arra, hogy segítsünk megérezned a ragaszkodást, és hogy észrevedd, ahogyan az a nap folyamán elér hozzád.

Gondolat a mai napra


Emlékszem arra, hogy az angyalaim szeretnek engem, és megengedem, hogy átérezhessem gondoskodásukat. A szívem feltöltődött a mennyek szeretetével.
27.Minden, amire csak vágysz, a tiéd. Sosincs szükség arra, hogy bármi miatt erőlködj vagy küzdj. Amint kérsz valamit, az azonnal megadatik neked. Amikor kilélegzel és elengeded magad, rájössz, hogy rád vár minden.
Csupán az ego próbálja meg bonyolultabbá tenni az önmagadról alkotott elképzeléseidet és az életedet, felismerhetetlen jelenetek komplex szövevényévé kuszálva össze azokat. Ne vedd be az ego szövegelését.
Az élet egyszerű, miként a szeretet is az. Tényleg az.
A lényeg az, hogy Isten maga a szeretet és az isteni természet mindenütt jelen van… következésképpen a szeretet is mindenütt ott van.
Ez az egyszerű igazság.

Gondolat a mai napra


Elengedem a küzdelmet, és lehetővé teszem, hogy élvezzem az életet. Felhasználom istenadta erőmet, hogy kielégítsem minden földi szükségletemet. Örömömet lelem az egyszerűségben és a szeretet érzésében.
28.Mi, angyalok, ez idáig annak a szeretetnek a kiterjesztésére összpontosítottunk, amit érzel, adsz és kapsz. Ma a szeretetnek a mosolyok formájában történő kifejezésén fogunk dolgozni.
Immáron te is tudod, hogy ez az arckifejezés ragályos, a szó legeslegjobb értelmében. A mosolyod örvendezésre  ösztönzi a többieket.
Nézd csak meg, ma hány mosolyt tudsz kicsalogatni a sajátoddal. Mint amikor gyertyákat gyújtasz meg a saját lángoddal, úgy hozol fényt majd sok ember napjába (beleértve saját magadét is) azzal, hogy vidámságot osztogatsz szerteszét.

Gondolat a mai napra


Áldással és barátságos megnyilvánulásokkal fordulok ma mindenkihez, akivel csak találkozom, felizzítván az isteni öröm lángját magamban és a többiekben. Mosolyokat osztogatok, és örömömet lelem abban, amikor arra gondolok, hogy a boldogságom egy pozitív láncreakciót teremt.
29.Mi, angyalok, visszatérő jelleggel arra fogunk emlékeztetni, hogy állandóan a rendelkezésedre állunk, hogy mindenben segítsünk neked – azonban csak akkor tehetjük ezt meg, ha megkérsz rá bennünket. Tiszteletben tartjuk szabad akaratodat, hogy meghozz döntéseket, és egyedül is megoldj bármilyen problémát. Mégis, ha valaha úgy érzed, hogy némi segítségre lenne szükséged, ne feledd el, hogy itt vagyunk.

Gondolat a mai napra


Nem felejtek el segítséget kérni az angyalaimtól. Minden apró-cseprő dologban segítő kezet szeretnének nyújtani. Csak a gondolatot kell felébresztenem magamban, és ők azon nyomban munkába állnak az érdekemben. Mindig velem vannak, készen arra, hogy támogassanak.
30.Miután megkértél bennünket, angyalokat arra, hogy megnöveljük a pénz feléd való áradását, így ma a bőség manifesztálásán fogunk dolgozni. Immáron megtetted az első fontos lépést a Lélekkel való együttműködés helyén iránya felé.
A következő lépést nekünk kell megtenni, hogy segítsünk átállítanod a pénzzel kapcsolatos gondolataid, hiedelmeid, fizikai érzéseid és érzelmeid némely “beállítását”. Ezt veled együtt szövetkezve tesszük meg.
Arra kérünk, a folyamat elkezdéséhez feküdj a hátadra, helyezd kényelembe marad, és szólj így:

Isten, arkangyalok és őrangyalok, Köszönöm, hogy megtisztítottatok az összes félelmemtől, ami a mindenki számára örökké jelen lévő bőség isteni áradatának befogadása során esetlegesen felmerült bennem. Köszönöm, hogy segítettetek felnyitnom szívemet a befogadásra. Köszönöm, hogy segítettetek ellazítanom izmaimat. Most nyugodt vagyok és nyitott a befogadásra. Hálás és békés vagyok.

Élvezd a tápláló  energiákat, melyeket érzel. Minden reszketés, amit fizikai testedben tapasztalsz, az elengedés és a gyógyulás pozitív jelei.
31.Isten ott lakozik az életed minden egyes szereplőjének lelkében, még akkor is, ha épp az ellenkezőjeként látszik. Pont úgy, ahogyan egy bányász megtalálja az értékes aranyat, úgy te is képes vagy fellelni az isteniséget minden kapcsolatodban. Bányászsisakod fel van szerelve azon szándékodból áradó fénnyel, hogy legalább egy jó tulajdonságot fedezz fel minden emberben.
Mindenkiben van legalább egy pozitív tulajdonság, amely láthatóvá válik a nyitott gondolkodású és nyitott szívű emberek számára. Gyakran azok az emberek, akik a legkevésbé tűnnek szeretetre méltónak, ők azok, akiknek a legnagyobb szükségük van egy hozzád hasonló “isteni” bányászra.
Tudd, hogy minden embernél elnyered az aranyérmet, akivel a mai napon találkozol. Gyógyítói küldetésed sokak szívét feltárja, és örömmel tölti el, főként sajátodat.

Gondolat a mai napra


Észreveszek legalább egy jó tulajdonságot mindenkiben, akivel ma találkozom. Isten után kutatok minden kapcsolatomban. Amint meglátom a pozitívumot minden emberben, a kapcsolataim visszatükrözik ezt a kincset. Minél többször megfigyelem a többiekben rejlő Istent és a jót, annál többször látom meg ezeket magamban.
32.
A félelem a kapcsolatokon belüli gondokon alapul. A másik ember fölötted gyakorolt hatalma felőli aggodalmadból és saját akaratod elvesztéséből fakad. De hogyan is történhet ez meg azok után, hogy Isten saját hatalmának a kiterjesztése vagy?Senki sem képes felmérni, mit is adott neked a Teremtő.
Ennek a félelemnek az ellenszere az energia átfordítása. Ahelyett, hogy azon aggódnál, hogy mit vehetne el valaki más tőled, figyelmedet összpontosítsd inkább arra, hogy hozz áldást másokra. Ezt megteheted úgy, hogy imádkozol az adott illetőért, szeretettel teli energiát küldesz felé, megerősíted a boldogságát, vagy azt kéred, hogy állítsanak még több angyalt mellé.
Ma áldj meg mindenkit, akivel találkozol, legyen akár egy melletted elhaladó idegen, vagy valaki, akit ismersz már egy ideje. Figyelj fel minden változásra a kapcsolatotokon belül. Mindaddig, míg az áldásosztás mögötti szándék nem a másik személy megváltoztatására tör, addig egészséges energiában lelheted majd örömödet, miként az osztozás és az adás hullámhossza felemeli összekötődéseteket.

Imádság a mai napra


Angyalok, kérlek titeket, segítsetek emlékeznem arra, hogy áldást és imádságot küldjek mindazok felé, akikkel ma összefutok. Kérlek titeket, küldjetek rajtam keresztül gyógyító energiát minden kapcsolatomba. Azt kívánom, hogy minden egyes találkozásom ajándékokkal lásson el minden résztvevőt.
33.Mi, angyalok, azzal szeretnénk tölteni a mai napot, hogy veled együtt visszatekintünk a tavalyi évre. Mi emelkedik ki a gondolataid közül, amikor rágondolsz? Mit tanultál? Melyek a kedvenc emlékeid? Mit szeretnél megváltoztatni, és mit szeretnél megtapasztalni a jövő évben?
Segíthetünk felkészülnöd a jövőre azáltal, ha őszintén számba veszed a múltat. Minden helyzet lehetőséget kínál fel neked a tanulásra és a fejlődésre – esetenként a legfájdalmasabb idők az életed leghatalmasabb változásait és javulását eredményezik.
Semmit se bánj meg az utóbbi pár hónapodból. Minden egyes pillanat egy remekmű volt, hiszen Isten nagyszerű gyermekeként élted át. Emlékeidet használd katalizátorként, hogy felkészítsen, és eljuttasson egy még ennél is elképesztőbb jövő felé.
Mi, angyalok, melletted vagyunk az év minden napján, készen állunk, hogy kérésedre segítséget nyújtsunk neked.

Gondolat a mai napra


Isten nagyszerű gyermeke vagyok. Minden egyes pillanat, amit átélek, a tanulás és a fejlődés remekműve. Az ez évi leckéket eszközként és ugródeszkaként használom fel, hogy még fantasztikusabb időket élhessek át.
34.Mit szeretnél átélni a jövő évben? Min szeretnél változtatni? Ha tudnád, hogy minden lehetséges, és a rendelkezésedre áll, mit kívánnál?
Eljött az ideje annak, hogy energiát fektess az elkövetkezendő hónapokba azzal, hogy megerősíted azt, amire vágysz. Ahogyan mi, angyalok, már hangsúlyoztuk, minden, amire vágysz, manifesztálódik azokon a szavakon keresztül, amelyeket kimondasz, leírsz, és amelyekre gondolsz.
Ma állíts össze egy írott vagy mentális listát a jövő éved álmairól. Alakítsd át minden egyes célodat egy kijelentő mondattá, amely azt hangsúlyozza, hogy minden vágyad immáron beteljesült. Mondj köszönetet az univerzumnak ezeknek a vágyaidnak a manifesztálódásért, fejezd ki háládat azért, hogy az imáidra érkezett válaszok felülmúlták az elvárásaidat.

Megerősítő imádság a mai napra


Köszönöm Istennek, az angyaloknak és az univerzumnak, hogy beteljesítették minden vágyamat, melyek a következők…….
Elengedtem az aggodalmakat és kételyeket ezen álmok manifesztációjával kapcsolatban. Kitártam a szívemet, az elmémet és a karjaimat, hogy befogadhassam mindazt a jót, amit az univerzum ajánl most fel nekem.
35.
A szeretet a kulcsa mindennek, amit csak teszel vagy kívánsz. A szíved a kapu, amin keresztül beléd áramlik Isten energiája, tartsd hát nyitva, és engedd meg, hogy érezz. Ha így teszel, az olyan, akár egy hatalmas benzintartály, ami még több üzemanyagot raktároz a jármű számára. Egy fogékony szív gazdagabb és mélyebb szinten éli meg az életet, felfigyelvén minden apró részletre, minden egyes helyzetben.
Kérj segítséget tőlünk, hogy a mai napon még jobban meg tudj nyílni. Amint egy újabb év szélén álldogálsz, vidd át ez a kincset magaddal a küszöbön.
Az összes elképzelhető újévi fogadalmad közül a legnagyszerűbb ez lesz: hogy gyakrabban és mélyebben szeress, és minden lehetséges módon megtapasztald és érezd át a gondoskodást.

Megerősítő imádság a mai napra


Isten és az angyalok, szívem felnyitásához kérem segítségeteket. Arra kérlek titeket, segítsetek abban, hogy tudatosabbá váljak a lelkem, elmém és testem felé. Mutassak utat, hogy magam mögött hagyhassam minden régi fájdalmamat, haragomat és bántalmamat, és hogy tiszta és nyitott szívvel léphessek az új évbe. Támogassatok abban, hogy félelem nélkül, kegyelemmel és elfogadással tudjak szeretni. Segítsetek úgy szeretnem, akár egy angyal. Köszönöm szépen.
36.Az univerzum adakozó energiával lüktet egyre csak terjeszkedő növekedése során. Határtalan szeretetet küld szerteszét, ami az összes kívánatos élmény esszenciája. Ez az erő tart izzásban mindent, ami után vágysz.
A félelem és az aggódás elvágnak téged az univerzum szeretetének és bőségének a megtapasztalásától, ugyanúgy, ahogyan a tömlőn keletkezett hurok lelassítja a víz folyását. Ma tárd fel magad az isteni szeretetben és utánpótlásban való megmártózás előtt, és lazítsd el magad abban a biztos tudatban, hogy gondoskodnak minden szükségletedről.
Emlékeztesd magad arra, hogy egy bőségben dúskáló univerzumban élsz. Kutass ennek példái után, és légy nyitott a feléd érkező ajándékok befogadására. Minél jobban bízol az univerzum ajándékaiban, annál több áramlik az életedbe.

Gondolat a mai napra


Egy gazdag univerzumban élek, ahol is minden szükségletemről gondoskodnak. Kegyesen elfogadom a jót, és igent mondok a bőséges befogadásra.
37.Mi, angyalok, összeköttetésben állunk Istennel, veled és minden érző lélekkel. A szerelem egyazon szelleme köt össze mindannyiunkat, teljes egészében és örökkévalóan. Minél jobban tudatosítod ezt az univerzális tényt, annál könnyebben fogsz tudni hallgatni üzeneteinkre. Az egyetlen oka annak, hogy néha úgy tűnik, nemigen hallasz meg bennünket, hogy azt hiszed, eltávolodtunk tőled.
A nap folyamán emlékeztesd magad, hogy örökkévalóan össze vagy kötve Istennel és velünk. Összeköttetésben állsz továbbá az összes emberrel, akivel találkozol, és ők is összefonódtak a mennyországgal. Erőteljes szeretet fut végig a kölcsönös kapcsolat hálóján. Minél jobban felismered, hogy mindenki egy egységet alkot, annál jobban érzékeled és tapasztalod a gondoskodás áramát.

Gondolat a mai napra


Mindörökre össze vagyok kötve a mennyországgal, hiszen mindennel össze vagyok kötve. Ha az angyalok és a köztem kialakult egységre összpontosítok, jobban meg tudom hallani gondoskodó üzeneteiket . Egy vagyok Isten szeretetével.
38.Bármit teszel is, mindenben örök támogatást élvezhetsz. Egyes esetekben nem feltétlenül érzel így, s úgy hiszed, magányos űrben küszködsz. Lehet, hogy, úgy érzed, mintha a mennyország elhagyott volna, és imáid válasz nélkül maradnának, azonban az univerzális energia fenntart téged azzal, hogy kivetíti minden gondolatodat és érzésedet. Gyakran tétlenül elnézzük, amint olyan döntéseket hozol meg, amelyeket cseppet sem kívánunk neked – azonban szabad akaratod szerint mindent megkapsz, amire csak gondolsz. Ez azért van, mert teremtő vagy, és folyamatosan azt hozod létre, amin gondolkozol.
Kérésedre mi, angyalok, a rendelkezésedre állunk, hogy utat mutassunk a teremtés egy kellemes módja felé. Hívj bennünket segítségül, hogy kifényesítsük gondolataidat és az érzéseid belsejében rejlő kincseket, miként minden félelem vagy aggódás mélyén a szeretet ragyogó energiája rejlik. Segítségünkkel megmutatjuk, miként teremts tudatosan olyan élményeket, amelyek hatalmas örömmel és áldásokkal halmoznak el.
A mai nap alkalmával tudatosítsd a megnyilvánulás elképesztő erejét. Tudd, hogy az egész univerzum teljes mértékben támogat mindabban, amit gondolsz vagy érzel.

Gondolat a mai napra


Tudom, hogy most teljes támogatásban részesülök, és kérésemre minden megadatik nekem. Gondolataimon és érzelmeimen keresztül előhívom élményeimet, és képes vagyok az örömre összpontosítani.
39.Kedves Egyetlenünk, egy földre szállt angyal vagy. Szeretettel és önzetlenül adsz másoknak, cserébe pedig sok örömben és elégedettségben részesülsz. Ám a tömérdek nagylelkűség mellett mi, angyalok, arra szeretnénk emlékeztetni, hogy szánj némi időt önmagadra is.
Minden adakozónak újra kell töltenie saját “elemeit” azáltal, hogy némi időt szentel az egyszerű élvezetek és a személyes kedvtelések számára. Ma azon fogunk dolgozni, hogy szakíts egy kis időt önmagadra – ez jelenthet valami spontán dolgot vagy egy mókás tevékenységet, csakis a te számodra.
Mi az első dolog, ami eszedbe jut, miközben ezeket a sorokat olvasod? Ha van egy speciális elfoglaltság, ami után régóta áhítozol, ez a megfelelő nap arra, hogy hozzáfogj vágyad beteljesítéséhez. Mindenben támogatni fogunk, hogy meglegyen a kellő időd és motivációd ahhoz, hogy ez irányú szükségleteid kielégülhessenek.

Gondolat a mai napra


Időt szakítok olyan elfoglaltságokra, amelyek kiteljesítenek, és élvezetesek számomra. Az önmagamra fordított energia a boldogságomba és az egészségembe való bölcs befektetés. A barátaim és a családtagjaim számára tökéletes példaképe vagyok a saját magamról való gondoskodásnak.
40.
Mi, angyalok, szilárd alapjai vagyunk az életednek, és mindig számíthatsz arra, hogy melletted leszünk. Amikor más körülmények kiszámíthatatlannak vagy változékonynak tűnnek, mindig biztos lehetsz megingathatatlan jelenlétünk és támogatásunk felől.
Megbízhatóak vagyunk, hiszen sosem felejtjük el, hogy Isten gondviselésén kívül nincs szükség másra. Szeretetünk rendíthetetlen, energiáink pedig sosem akadozik. Állandó biztonságban vagyunk arról, hogy ez az érzés állandóan jelen van mindenütt, így hát örökké békések vagyunk.
Támaszkodj ránk, amikor biztonságra van szükséged. Tudd, hogy megbízható barátaid vagyunk, akik mindenben kitartanak melletted. Szeretünk Téged, bármi történjék is….számíthatsz ránk!

Gondolat a mai napra


Boldogsággal tölt el a tudat, hogy mindig számíthatok Istenre és az angyalokra, miután mindig velem vannak – biztos támaszaim ők jóban és rosszban. Bármi történjék is, mindig számíthatok rájuk.
41.Nincs szükség arra, hogy bármivel is küszködj. Minden látszólagos probléma megoldása – valójában minden, amire csak vágysz – kegyesen áramlik feléd.
A küzdelem alapja a félelem, amely hegyes energiacsúcsokat bocsát ki, ezek pedig korlátokat emelnek az áramlat elébe, mint egy folyó esetében, amelynek hirtelen hegyes sziklákon kell áthaladnia. Ez az egyik oka annak, amiért az aggodalom lelassítja manifesztációdat. Amikor elengeded a gondjaidat, és átadod azokat Istennek, a dolgok képesek könnyedén és gyorsan újból feléd áramolni.
Ma engedd el az összes olyan ügyedet, melyek feszültté tesznek. Ezt megteheted úgy, hogy listát írsz róluk, amit Istennek és nekünk, angyaloknak címzel meg, és arra kérsz bennünket, hogy segítsünk elengednünk ezeket. Az erre irányuló egyszerű hajlandóságod is nagyszerű előnyöket eredményeznek.

Gondolat a mai napra


Megkérem Istent és az angyalokat, hogy segítsenek mindenben. A küszködés és az aggódás helyett inkább elmondom a mennyeknek a félelmeimet. Most hajlandó vagyok teljes mértékben elengedni az aggodalmaimat, és cserébe befogadom a békét.
42.Mindig választ adunk kérdéseidre és imáidra. Általában csendesen, az energia átadásával kommunikálunk veled, te pedig ezeket érzésekként észleled. Azonban amennyiben úgy találjuk, hogy üzeneteinket nem hallottad meg, akkor kevésbé finom módon juttatjuk el ezeket hozzád.
A mai napon a fizikai világon keresztül kommunikálunk veled. Figyelj oda a szavak mélyen lapuló értelmére mindabban, amit az emberek mondanak neked egy beszélgetés során, vagy amikor hallasz egy dalt. Tudni fogod, mely információ származik tőlünk, hiszen a szíved egybecseng majd annak igazságával.
Üzeneteink a szívünkből fakadó szeretet energiáin utazva jutnak el a tiédhez. Bízz a hozzád érkező benyomásokban, amelyek arra bátorítanak, hogy élj szeretetben – ezek a neked szánt üzeneteink.

Gondolat a mai napra


Észlelem a szeretettel teli kifejezéseket, melyeket elmémmel és fizikai fülemmel fogok fel. Megbízom a kedveskedő szavakban, amiket hallok, tudván, hogy az angyalaim találékonyan, kreatív utakon juttatják el hozzám üzeneteiket.
43.Energiád frekvenciáját a gondolataid, szavaid és az életstílusod befolyásolják. Sok hasznod rejlik abban, ha megnöveled azt, beleértve a manifesztáció és a gyógyítás hevesebb fokát, a tisztább mennyei kommunikációt, a béke és a boldogság erőteljesebb érzékelését. Ma azon kezdünk el dolgozni, hogy magasabb szintre emeljük ezt a frekvenciát.
Szánj egy pillanatot arra, hogy légzésed segítségével középpontodra összpontosíts, lecsendesítvén testedet és elmédet. Tartsd magad ahhoz a szándékodhoz, hogy meglásd vagy megérezd saját energiafrekvenciád szintjét. Ne aggódj, ha nem tudod, ez mit takar, hiszen szándékod majd elvezet hozzá.
Figyelj fel az összes benned felmerülő benyomásra. Látsz netán színeket, érzékelsz egy bizonyos hőmérsékletet; vagy más jellegű képeket, gondolatokat vagy érzéseket észlelsz? Bármi is érkezik hozzád, az helyénvaló, így hát arra kérünk, hogy bízz meg az alaposságodban.
A kifújt levegőt küldd ki energiafrekvenciád irányába. Figyeld meg, ez miként hat annak különböző szempontjaira, mint például a színére vagy a belőle fakadó érzésekre. Érzékeld, ahogyan erőd megnövekedik ettől a lélegzettől és a pozitív törődéstől.

Gondolat a mai napra


Energiafrekvencia- szintem ezennel a legmagasabb szintjére emelkedik, igazodva tökéletes egészségemhez és harmóniámhoz.
44.Mi, az angyalok korábban már megvitattuk veled a szabad akarat tárgykörét, többszörösen elismételtük, miként és miért kell segítséget kérned tőlünk ahhoz, hogy megajándékozhassunk támogatásunkkal. Emlékezz rá, hogy szívesen fogadjuk szüntelen segélykéréseidet, így sose aggódj amiatt, hogy túlterhelsz bennünket. A kommunikációért és a szolgálatért élünk, és örömünket leljük ezekben a tevékenységekben. Minél többször kérsz tőlünk támogatást, annál jobban tudunk közösen, összhangban dolgozni – és a csapatmunka pillanatai okozzák a legnagyobb örömöt számunkra.
Mindenben szeretnénk segíteni neked, kedves Egyetlenünk! Arra, kérünk, hogy ne feledd el igénybe venni segítségünket a nap folyamán.

Gondolat a mai napra

Az angyalaimmal mindenről tudok beszélgetni. Nem felejtek el segítséget kérni tőlük, és nyitottan be is fogadom azt. Az angyalaim minden apró-cseprő dologban a segítségemre szeretnének lenni.
45.
Csodálatos érzékenységed arra ösztönöz, hogy kimenj a szabadba, és egyesülj a természettel, ahol is megérzed az összes növényből, fából, madárból és állatból áradó elragadó elevenséget. Lelked és tested felvillanyozódik a föld szeretetének körbeölelő sugaraitól. Egy sziklán, a füvön, homokon vagy a talajon ücsörögve megérezheted a bolygóból szüntelenül kiáradó támogató energiát.
A  mai napon kortyolgasd magadba a természet gyógyító hatalmát. Még ha csak néhány percet töltesz is a szabadban, nyugodt pihenésben, attól páratlan módon újjáéledsz majd.

Gondolat a mai napra


Ma Természetanyával randevúzom, a lehető legtöbb időt töltöm a szabadban. Mélyen belélegzem a friss levegőt, és érzem, ahogyan energiám feléled. Meghallom a természet édes hangjait, és magamba szívom a Föld ragyogó, szeretettel teli auráját.
46.Ez egy biztonságos univerzum, ami csordultig tele van szeretettel – ott van mindenütt, ahol te is, betöltvén minden űrt, amerre utazol. Minél inkább kutatsz a biztonságod felőli bizonyítékok után, annál többször leled meg azt. Mi, angyalok, szüntelenül őrködünk feletted, állandó útmutatásban részesítünk, és vigyázunk rád.
Bízz ebben a világban és a benne rejlő tapasztalatokban. Higgy magadban, zsigeri megérzéseidben, álmaidban és vágyaidban. Vegyél lejjebb a védekezésedből, lazíts, és élvezd az élet játszóterét.

Gondolat a mai napra


Bízom a többi ember jóságában, és hiszek abban, hogy az életem teljesen biztonságos minden szempontból. A szeretetteim minden pillanatban biztonságban és védelemben vannak, hiszen megbízom Istenben.
47.Már hangsúlyoztuk a kimondott és a leírott szavak erejének fontosságát, körülírtuk azok elképesztő lehetőségét a manifesztálódásra. Ma a kedvesség azon energiájára összpontosítunk, melyek a kimondott szavakban rejlenek.Könyörületességed a szeretet gyengéd és támogató forma. Energiája tápláló és felemelő mindazok emberek számára , akik kibocsátják és akik befogadják. Amikor kedveskedő szavakat mondunk, létre jön a szívek közti kapcsolat, ami minden résztvevőt összeköt. Ez a szeretetnek egy olyan szövetsége, amely során ha kimondjuk és meghalljuk a kedvességet, együttesen megmártózunk gyógyító erejében., intim kötelékbe kovácsolódván össze.
A nap folyamán használj kedves szavakat. Élvezd ezt a kettős ajándékot, amit neked és a többieknek egyaránt felkínál.

Gondolat a mai napra


Olyan lehetőségek után kutatok, melyek során kedves szavakkal szólhatok magamhoz és a többiekhez, szeretetre méltó szavakkal írok körül mindent és mindenkit, beleértve önmagamat is. Egy megértő ember vagyok, és olyan embereket vonzok magamhoz, akik ugyanilyenek. Körbe vagyok véve ilyen természetű emberekkel, hiszen az élet kegyes hozzám.
48.

Úgy hozzászoktál már ahhoz, hogy rohanj eleget tenni minden kötelezettségednek, hogy a sietség már-már egy berögződött szokásoddá vált. Azonban azzal, hogy egy feladatból a másikba kapkodsz, nem fogsz megnyerni semmiféle versenyt, és a lelki békédet sem leled meg – sokkal inkább a jövődre való összpontosításodat erősíti ahelyett, hogy élveznéd a jelen pillanatot. 

Ennek az üzenetnek az elolvasása az egyik módja annak, gondját viseld önmagadnak. Táplálod lelkedet, és egészséges, új reményeket keltesz magadban, azonban mi, angyalok azt szeretnénk, ha még jobban törekednél arra, hogy kevésbé gyorsan mozogj a nap folyamán.
Vidd véghez mindazt, amit meg kell tenned, és tedd a dolgokat teljes nyugalomban. Sokkal több mindent tudsz megvalósítani, ha energiád és a hangulatod attól az életerőtől szárnyal, amely abból fakad, jól érzed magad. Ez a boldogság arra épül, hogy észreveszed a napod szépséges, vicces és átható erejű tulajdonságait – ez pedig azzal jár, hogy a dolgokat nem sietteted, s a részletek így világossá válnak.
Kérhetsz másoktól is segítséget szükségleteid és kötelezettségeid elvégzésében, de ehhez hozzátartozik az is, hogy segítséget kérsz tőlünk.
A mai napon élvezd ki az idődet!
Gondolat a mai napra

Nem sietem el a dolgokat, a napomat pedig teljes ámulattal és élvezettel közelítem meg, felfigyelvén minden egyes pillanat gazdag szellemére. Teljesen rendjén van, hogy lelassítsak, hiszen minden, amire szükségem van, elérhető kényelmesen is.
49.Minden egyes melléknév, amit a mennyország körülírására tudnál felhasználni, rád nézve is érvényes, hiszen Isten képmására hoztak létre. Erős vagy abból a szempontból, hogy megvan benned a hatalom, hogy a szavaid és vágyaid alapján teremts és vonzz be dolgokat…. kreatív vagy, épp úgy, ahogyan az az Egyetlen is, aki megteremtett. Egészséges vagy és gyógyító is egyben – szerető és szeretetre méltó -, egy sokat tudó lény, aki megbocsátó, tápláló – és így tovább.
A rólad szóló igazság mind jó. Minden negatív gondolat, amit magaddal szemben táplálsz, hamis, és ekképpen nem éri meg az idődet pazarolnod rá.
Ma határozd el, hogy csakis kedves dolgokat gondolsz és mondasz magadról. Vedd észre, hogyan segítenek ezek a szavak megérezned valódi önvalód erejét és örömét. Amikor pozitív vagy, hangot adsz annak, aki valójában vagy.

Gondolat a mai napra


Helyreállítom a saját magam felőli igazságot: Isten tökéletes gyermeke vagyok. Csakis pozitív szavakat gondolok és mondok ki, és segítségért imádkozom, amikor csak vigaszra van szükségem.
50.
A szeretett mindenhol jelen van, ez azt jelenti, hogy ott van körülötted és benned mindenütt. A szeretet az, aki vagy – isteni örökséged és felépítésed.
Lehet, hogy egy fájdalmas kapcsolatban volt részed, ami felkeltette benned a szeretet iránti bizalmatlanságot. A fájdalommal társítottad, és arra a következtetésre jutottál, hogy nem biztonságos. Úgy döntöttél, lecsökkented a szeretet mennyiségének az érzését, azt remélvén, hogy ez majd megvéd a szenvedéstől. Mi, angyalok, segíthetünk meggyógyítani szívedet, hogy újra képes légy szeretni. Minden pillanatban melletted állunk, és segítséget kérhetsz tőlünk, hogy megemeljük a többi emberrel való interakcióid energiáját. Utat mutatunk a kapcsolataid terén, hogy biztonságban és védve érezd magad.
Lehetetlenség teljes mértékben elzárni a szeretetet. A lelked valódi életereje gyengéd tudatosságú. Minél éberebben tudatosítod magadban ezt az érzést, annál elevenebbnek érzed magad!

Gondolat a mai napra


Biztonságos számomra, hogy szeretve érzem magam. Arra kérem angyalaimat, hogy vezessenek úgy a kapcsolataimban, hogy csakis emelkedett szellemű embereket vonzzak magamhoz. Az életemben most mindenki tisztelettel bánik velem, hiszen csodálatos barátaim vannak, akiket szeretek.
51.Benned rejlik annak a lehetősége, hogy szinten tartsd energiádat, hangulatodat, pénzügyeidet és életed számos más területét. Ahogyan a beállítások megváltoztatásával szabályozni tudod otthonod vagy a hűtőszekrényed hőmérsékletét, ugyanezt megteheted önmagaddal is.
Képzeld el, hogy akár csak otthonod fűtéséhez, úgy benned is létezik egy kapcsoló, ami életed egy olyan részéhez kötődik, amiben javulást szeretnél elérni. Amint elképzeled önmagad, hogy feltekerd a kapcsolót (ahogyan a szoba hőmérsékletének szabályozásához tennéd), egy fontos jelet küldesz ki az univerzumba.
Azzal, hogy magasra tekered a kapcsolót, átveszed a helyzet feletti irányítást. Te döntesz arról, mi az, ami elfogadható, és szándékodat határozottan annak irányába összpontosítod. Kristálytiszta döntéseid sokkalta gyorsabb cselekvést idéznek elő, mint amennyit bármekkora mennyiségű pénzen képes lennél megvásárolni. Ezek a választások többet érnek egy egyetemi diplománál, vagy a siker bármely földi mértékénél.
Döntsd el kristálytisztán azt, hogy mit akarsz, és már ma kurblizd fel a mércét a vágyott eredmények irányába.

Gondolat a mai napra


Átveszem az életem feletti irányítást, és felgyorsítom a jóság intenzitását. A mércét  a harmónia, a bőség, a kicsattanó egészség, a szeretettel teli párkapcsolatok, a csodálatos lehetőségek és minden olyan dolog magassága felé irányítom, ami a szívem vágya. Követem az útmutatást, és széttárom karjaimat a befogadás előtt.
52.Megérdemled, hogy csodálatos bánásmódban, extrán különleges gondoskodásmódban, nagyszerű ajándékokban és a világ minden más jellegű kényeztetésében legyen részed. Az összes ilyen jellegű élvezet ára a részedről nem más, mint a hála, az az édesded energiahullám, mely eljuttatja ezeket a felajánlásokat hozzád és mindenki máshoz.
Eljött az ideje, hogy nagy örömmel elfogadd életed adományait. Az igazi elfogadás azt a bűntudat nélküli hálát jelenti, amely azon alapul, hogy ahogyan kapsz, úgy másoknak is megengeded az adakozás örömének átélését. Ha csak adsz anélkül, hogy elvennél, az maga az örökké tartó bőség akadályoztatása. És miután képtelen vagy arra, hogy gátak közé szorítsd az áradatot, ha nem vagy hajlandó kapni, az egyszerűen falat húz köréd. A folyamat így megreked, és mások felé terjeszkedik – mintha csak kikerülne téged. Úgy érezheted, hogy elhanyagol az univerzum, ez a történés azonban valójában tőled ered.
Önmagad kényeztetésének folyamata során, számolj fel minden olyan gátat, ami a befogadással kapcsolatos. Kényeztesd magad még ma…és mindennap.

Gondolat a mai napra


Különleges szeretettel teli figyelmességgel kényeztetem magamat. Egy kis szundikálással, egy talpmasszással vagy valamilyen más különleges kedvességgel. Kifejezem örömömet, hogy önmagam vagyok!
53.Ha mindennap teszel valami kedveset, az megemeli energiaszintedet, és eredményeképpen a hála pihe-puha felhőjén térhetsz vissza azoktól, akik kedvességedben részesültek. Amikor együtt érzőn viselkedsz, erődet szó szerint úgy irányítod kifelé, akár egy fénysugarat, amely támogatja és felemeli a másikat. Amikor pedig ez az illető kiterjeszti feléd nagyrabecsülését, akkor egy igazán erőteljes energiasugár emel a magasba téged. Így ahányszor csak valaki hálával gondol rád, úgy saját szellemed is felemelkedik. Amint a másik személy kiküldi feléd háláját, javulást érzékelhetsz hangulatodban vagy melegséget a szívedben.
Ha mindennap teszel valami figyelmeset, az befektetésnek számít saját spirituális fejlődésed emelkedésében és feltörekvésedben. Ezáltal valójában saját magad irányába terjeszted ki a kedvességet. Ez egy olyan helyzet, amelyben mindenki nyer.

Gondolat a mai napra


Az útmutatás szerint terjesztem ki a kedvességet. Szabadon adok belőle a szerető szavak, gondolatok, energiák, ötletek és segítség révén. Kedvesen beszélek önmagamról, másokról és világomról.
54.Az őszinteség olyan kifejezés, amely a becsületességhez vezető előrehaladást írja le. Az őszinteség ezen energiája az életedet pozitív, a gyógyulás felé vezető irányba mozdítja el. Az őszinteséget ezért nevezik még egyenességnek.
Ez a hatalmas erő felülkerekedik az egészségügyi, a pénzügyi, és a pszichés akadályokon, ahogyan életed más egyensúlytalanságain is. Egy óriási gyógyító energiahullámot küld kifelé, amely minden érintettet bekebelez, még azokat is, akik nem értenek egyet az igazaddal, vagy akiket ez veszélyeztet.
Gyógyítóként duplán fontos a számodra, hogy őszinte légy másokhoz. Becsületességed megtartja jó egészségedet és egyensúlyodat, ügyfeleidnek pedig segít megbízni benned (amennyiben képesek megérezni tisztességed mértékét). Az, hogy magadba zárod saját érzéseidet azért, hogy megkímélj másokat, végtelenül káros önmagadra és a többiekre nézve. Ez összegubancolja az energiahullámokat, kusza jeleket sugározván ki az univerzumba, melyek zavaróan hatnak tiszta megnyilvánulásaidra.
Mi segíthetünk szavaid és cselekedeteid irányításában, hogy lágyabbá tegyük őszinteségedet, és hogy mások képesek legyen szeretettel meghallani igaz szavaidat. Ma légy korrekt a többi emberrel szemben, és engedd meg saját energiáidnak, hogy azok egyenesek és tisztességesek legyenek.

Gondolat a mai napra


Őszinte vagyok a többiekkel. Kapcsolatba lépek igaz érzéseimmel, és szeretettel közvetítem azokat. Szívem nyitva áll az igazam előtt, és arra kérem angyalaimat, hogy segítsenek szeretettel kifejeznem önmagam.
55.
Mindennap fejlődsz és tanulsz valamit, még akkor is, ha tudatosan nem is érzékeled ezt az előrehaladást. Amint később visszatekintesz majd életednek erre a szakaszára, meg fogod érteni, hogyan illeszkednek egymáshoz a kis darabkák. Meg fogod látni, milyen áldásban volt részed, és mennyit tanultál ebben az időszakban.
Kedvesem, néha túl szigorú vagy önmagadhoz! Oly hosszú utat tettél már meg, és mégis megbünteted magad azért, mert nem haladsz elég gyorsan, vagy mert nem jutottál elég messzire. A mai napra szóló üzenetünk tehát az, hogy légy türelmes önmagaddal és az élet folyamatával szemben. Minden dolgot a mennyország időzít – miként egy rózsa is a megfelelő pillanatban bontja ki szirmait, úgy a saját életed is egy tökéletes időbeosztást követve fejlődik. Ha kezeiddel szétfeszítenéd a virág szirmait, és erőszakkal próbálnád meg kivirágoztatni, az hamar elhervadna… és ez történne az életeddel is.
Minél türelmesebben állsz hozzá a fejlődés folyamatához, annál tágasabbra nyithatod az energetikai kapuidat, hogy minél több jó érkezzen be hozzád. Add át nekünk az összes aggodalmadat az idővel kapcsolatban, és engedd meg, hogy elkísérjünk ahhoz az örök energiához, ahol létrejön a varázslat.

Gondolat a mai napra


Türelmes vagyok önmagammal  és magával az élettel szemben is. Feladom az összes küzdelmemet és azon akaratomat, hogy irányítsam és erőltessem a dolgok megtörténését. Boldogan ölelem magamhoz annak tudatát, hogy minden, amire vágyom, az az enyém, s ekképpen már most örömömet lelhetem benne.
56.Az idő mérése kölcsönhatásra nyújt lehetőséget a fizikai szinttel, ám a nem fizikai szinten épp az ellenkező hatást éri el. Lelked hatalmas távolságokat átölelő időutazásban vesz részt minden egyes alkalommal, amikor a földi síkon betelik a pohár. Ezek azok a pillanatok, amikor unott, illetve zárkózott vagy, mivel a lelked távolról érkezik vissza. Felülkerekedhetsz az unottságon, és jobban összpontosíthatsz, ha megszabadítod önmagad az idő méricskélésétől. Ekképpen a tested helyett a lelkedhez igazíthatod hozzá magadat. Amikor túlontúl sokat törődsz a múlandó valósággal, akkor a tested egy bizonyos dimenzióra összpontosít, a lelked pedig egy másikra. “Idő szűkében” érzed magad, amikor fizikai és spirituális lényed nincsen szinkronban.
Még ma szabadítsd meg önmagad ezektől a korlátoktól. Ahelyett, hogy az órád miatt aggódnál, szándékodat szenteld inkább tisztán az időtlenségnek. Jelentsd ki, hogy minden zökkenőmentesen árad majd hozzád  a megfelelő időben – és így is lesz.

Gondolat a mai napra


Elfelejtem az időt. Leveszem az órámat, és megbízom benső órámban, hogy az irányítson. Mennyeien pontos vagyok.
57.Ha vágyaid nem öltenek testet olyan gyorsan, mint szeretnéd, kérdezd meg önmagadtól:– Tán túlzottan erőltetem, hogy valami megtörténjen?
– Talán attól félek, hogy az álmaim nem fognak valóra válni?
– Vannak pontos elképzeléseim arról, hogy vágyaim miként fognak megnyilvánulni?
– Tán hibáztatok valakit a helyzet miatt ( beleértve önmagamat is) ?Minden “igen” válasz azt mutatja, hogy el kell engedned, és fel kell adnod vágyaidat Istennek, a Végtelen Ellátónak. Amikor tisztán hangot adsz álmaidnak, majd átengeded őket az univerzumnak, akkor igazán gyorsan valóra válhatnak.
A mai napon a vágyaidról való lemondással szeretnénk foglalkozni. Egyes emberek úgy vélik, a feladás egyenlő az apátiával, és hogy az elengedés azt jelenti, ” ez az álom nem érdekel többé”. Azonban pont az ellenkezője igaz: minél nagyobbra értékelsz egy vágyat, annál fontosabb azt eljuttatni az univerzumhoz; ellenkező esetben, aggodalmaskodásod képes behívni a szorongás egész seregét, ez pedig végigmasírozik teljes vágyadon, s még az életerőt is kinyomja belőle.
Segítünk neked a szeretetteli elengedésben, és biztosítunk arról, hogy a Végtelen  Szellem már most ellát téged minden szükségleteddel ( még ha ezek a javak nem is kézzelfoghatóak a számodra).

Ima a mai napra


Isten és az angyalok, ezennel feladom álmomat, ami a következő _________ (egészítsd ki). Tudjátok, ily fontos nekem ez a vágyam, és milyen nagyon sóvárgok utána, vagy akár még valami jobb után, hogy most azonnal megnyilvánuljon az életemben. Köszönöm, hogy tisztán vezettek engem, és hogy segítetek most azonnal beteljesíteni az álmomat.
58.Álmaid és szándékaid gyönyörűek, és miközben ezeket a sorokat olvasod, mindegyikük megnyilvánul. Ne engedd, hogy ambícióid mértéke elnyomjon téged… ezek kétségtelenül elérhetőek, mindaddig, míg szorosan velünk együtt dolgozol.
Ma arra kérünk, hogy a következőképpen cselekedj: dönts úgy, hogy határozottan vágyódsz valami után: tudd, hogy megérdemled azt, érezd, hogy manifesztációja lehetséges; adj nekünk engedély arra, hogy segíthessünk, kövesd az útmutatásainkat, és engedd, hogy a jó hozzád áramoljon. Ha megteszed mindezt, feltétlenül olyan cselekedetek felé irányítunk majd téged, melyek álmaidat anyagi formába öntik majd.
Minden nagyszerű törekvés apró lépésekből tevődik össze, összpontosíts hát arra, hogy most azonnal tegyél egy lépést álmod irányába. Üzeneteket küldve támogatunk téged, amelyek egy erőteljes érzés, vízió, gondolat, szavak vagy más jelek formájában jutnak el hozzád. Minél gyorsabban követed az útmutatást, annál hamarabb válnak valóra álmaid.

Gondolat a mai napra


Kristálytisztán eldöntöm, mire is vágyom, és ezt az álmot megérdemlem. Valóra válása teljes mértékben lehetséges. Angyalaimat arra kérem, segítsenek a vágyam megnyilvánulásában, én pedig észreveszem majd, és követem a hozzám érkező össze útmutatást. Apránként, lépésről lépésre haladok, és széttárom karjaimat a befogadás előtt.
59.Érzékeny ember lévén, megérzed, mit akarnak a többiek, és örömöt szeretnél okozni mindannyiuknak. A mai napon az egészséges határok kifejlesztésén fogunk dolgozni, továbbá azokon, melyek során képes vagy megőrizni a segítőkész jellemedet anélkül, hogy meghazudtolnád önmagad.
Végtelen boldogsággal tölt el, ha segíthetsz valakinek egészségesebbé és boldogabbá válni – ez felsőbb éned kifejezésre juttatása, és része az életcélodnak; támogatjuk eme csodás tulajdonságodat. Angyalodként az a kötelességünk, hogy utat mutassunk neked azokban a helyzetekben, melyekben megbántva érzed magad. Ez akkor történik, amikor túl fáradt vagy túl elfoglalt vagy ahhoz, hogy támogatást nyújts, ám mégis megteszed. Olyan kapcsolatokban is bekövetkezik, melyekben úgy érzed, jóval többet adsz, mint amennyit kapsz ( beleértve az örömöt és az elégedettséget). Ennek mind példák olyan körülményekre, melyekben az építő határok képesek növelni egészségedet és boldogságodat.
Amikor valaki segítséget kér tőled, megérzéseid és tested a legjobb reakció felé vezetnek majd. Ha bárminemű negativitást érzékelsz a helyzettel kapcsolatosan, akkor itt az ideje annak, hogy elgondolkozz, mielőtt igent mondanál. A szünet alatt hívj magadhoz bennünket: öntsd ki a szívedet a helyzet során felmerülő különféle gondolataiddal és érzéseiddel kapcsolatosan. Segítünk döntésed tisztázásában, és abban is, hogy jól érezd magad, akár igennel, akár nemmel válaszolsz a segítségkérésre.
Ha őszinte maradsz önmagadhoz, fenntartod energiád emelkedettségét és tisztaságát, és így ösztönző, követendő példát mutatsz más gyógyítóknak és segítőknek. Ha tisztességes vagy önmagaddal szemben, az ajándék a világ számára.

Gondolat a mai napra

Hű maradok önmagamhoz, és nagy becsben tartom érzéseimet és energiaszintemet. Biztonságosan mondhatok nemet, amikor abban az útmutatásban részesülök, hogy így tegyek. Sokféle módon tudok segíteni másokon, beleértve az imádkozást is.
60.
A mai napon azért kerestünk föl, hogy emlékeztessünk isteni természetedre. Szentséges lény vagy, a Teremtő szülöttje, aki a szeretet és a szándék abszolút légkörében teremtett. Örökkévaló lelkedet Isten teremtette és áldotta meg személyesen.
Teremtésed nagyon sok gondoskodással és kedvességgel járt együtt. Szándékosan alkottak meg téged – azaz, egész lényed gondosan megtervezett és jól kigondolt. Valódi lényed minden porcikája tökéletes! A nap során folyamatosan jusson eszedbe isteni természeted, és minden cselekedeteddel tisztelegj szentséges mivoltod előtt.
Tudd, hogy mindenki a szent családod tagja. Lásd meg ezt a szentséget önmagadban és mindenki másban, s így a napod valójában isteni lesz.

Gondolat a mai napra


Isteni és szentséges vagyok, miként Isten személyes áldásában részesülök, és maradok Isten tökéletes teremtménye örökkön-örökké.
61.
Szereteted energiája olyan erőteljes, hogy bármit képes meggyógyítani, még saját jövődet is. Ezen a reggelen lásd el igaz szándékkal, gondoskodó energiával az előtted álló napot. Töltsd tele szeretettel minden eljövendő percedet, vonj be alaposan gyógyító erővel minden pillanatot.
Ily módon ez a szeretettel teli energia terád vár majd, biztosítván téged, hogy minden másodpercből a lehető legtöbbet hozza ki. A szeretet biztonságosan kipárnázza egész napodat.

Gondolat a mai napra


Szeretet küldök az előttem álló órákba, és hatalmas boldogsággal itatom át az egész napomat. Minden egyes pillanat túlcsordul a szeretettől, harmóniától és az együttműködéstől.
62.
A szavak, melyeket önmagad körülírásához használsz, mélyen kihatnak a saját magad iránt érzett szeretetedre és önértékelésedre. Ezek közé tartozik mindaz, amit gondolsz, mondasz, írsz, és akár az is, ahogyan magadról viccelődsz.
A gondnok szerepét töltöd be önmagaddal szemben. Mint egy gyermekét nevelő anya vagy apa, majdhogynem olyan felelőléseggel tartozol és kötelezettségeid vannak saját magad felé. A magad iránti szülői gondviselés feladatai közé tartozik az, hogy önmagadhoz és önmagadról szeretettel és szelíden beszélj, ahogyan csak saját gyermekeddel tennéd.
A mai napon csakis szépséges kifejezésekkel élj önmagad leírására. Ez nem egyenlő a hencegéssel – egyszerűen csak isteni jellemedet tükrözöd általa. Ha gyönyörű szavakat használsz, igazat szólsz. Ez a lehető legmagasabb energiaszintre emel fel téged, ahol is létrejönnek a csodás és az azonnali manifesztációk.

Gondolat a mai napra

Szeretetteljesen gondolok önmagamra, és igazán magasztosan beszélek magamról. Megbecsülöm isteni természetemet, és igaz lehetőségeim szerint élek. Élvezem a béke azon érzéseit, amelyek önmagam megbecsüléséből és tiszteletéből fakadnak.
63.Szeretünk téged; és igazán fontos a számunkra a boldogságod, a lelki békéd és az, hogy gondoskodjunk rólad. Amikor szomorú vagy, még közelebb állunk hozzád és átölelünk ragaszkodásunkkal. Amikor teljesen egyedül vagy, és úgy érzed, félreértenek, akkor is melletted állunk kitartó szeretetünkkel.
A csapattársaid vagyunk, szüntelenül készen állunk arra, hogy befogadjuk mindazt, amit az utunkba hajítasz. Ha törekvéseidet összehangolod a munkánkkal, közösen még messzebbre juthatunk. Ez azt jelenti, hogy minden egyes pillanatban nyitva kell tartanunk a kommunikációs csatornákat, főleg akkor, amikor szomorúnak érzed magad, vagy támogatásra van szükséged.
Ha megengeded, hogy bármiben segítsünk, látni fogod az irántad táplált szeretetünk mélységének bizonyítékait. Ez pedig olyan hatalmas, hogy képtelenség szavakba önteni. Ha azonban megengeded nekünk, hogy kifejezésre juttassuk az irántad érzett odaadásunkat, akkor érezni fogod.

Gondolat a mai napra


Mélységesen szeretve vagyok. Az angyalaim olyannak szeretnek, amilyen most vagyok, ebben a pillanatban, én pedig megengedem nekik, hogy segítsenek. Segítségül hívom angyalaimat az egész nap folyamán. Mi egy tökéletesen egységes csapat vagyunk.
64.
Amikor a többiek látják, hogy békés vagy, eszükbe jut, mily értékes is a nyugalom – vagyis arra ösztönzöd őket, hogy békére leljenek. Miután azokat vonzod, akik a derült nyugalom után kutatnak, végül téged kérnek majd segítségül saját törekvéseikkel kapcsolatban.
Minden cselekedeteddel szüntelenül tanítasz, így a mai napon óráid szóljanak a békéről. Tegyél meg lépéseket figyelmed összpontosításának érdekében, huny be a szemedet, imádkozz, lélegezz mélyeket, tölts el némi időt a szabadban, és így tovább. Időd ilyen jellegű befektetései ragyogó izzásban tartják harmonikus parazsadat.

Gondolat a mai napra


Figyelmemet az egész nap folyamán összpontosítom. Magamhoz hívom angyalaimat, hogy segítsenek békét sugároznom mindenütt, ahová csak megyek, és hogy minden ember, aki csak megpillant, a béke áldását élvezhesse.
65.
Semmiféle érték vagy érdem nincs abban, ha bárminemű fájdalomba kapaszkodsz. A jutalom abból ered, hogy miként kerekedsz felül a szenvedésen, akár egy felhőréteg fölé emelkedő repülőgép. A szenvedés egy olyan üzenetet hordoz, amely felkelti a figyelmedet – ha nem veszel róla tudomást, vagy elpalástolod, az nem megoldás, hiszen más kommunikációs eszközök után kutat majd.
A mai napon azon fogunk dolgozni, hogy tudatosítsd, milyen ajándékkal képes ellátni a kínszenvedésed, továbbá a megértő elengedéssel is foglalkozunk majd. Akárhonnan erednek is a fájdalmas érzések – egy kapcsolatból, pénzügyi helyzetedből, a veszteségből, egy számodra kedves személy felőli aggódásból, vagy tested valamely egyensúlytalanságából -, a módszer egy és ugyanaz.
Most vegyél egy mély lélegzetet, majd tudatosságodat irányítsd át a kihívásokkal teli területre. Csendesítsd el az elméd – amennyire csak tudod -, majd kérj segítséget, hogy rájöjj, milyen ajándékokat rejteget ez a fájdalmas szituáció. Mindig akad egy rejtett áldás, például az, hogy türelmet, együttérzést, megbocsátást, erőt s hasonlókat tanulhatsz majd.
Midőn felismered a fájdalomban rejlő kincset, már nem lesz arra szükséged, hogy kierőszakolja a figyelmedet. Immáron eljuttatta hozzád üzenetét, s most már távozhat. Amint ez a ” hírnők” továbbáll, a mindenkor benned lakozó béke nyilvánvalóbbá válik. Ez az alapja az összes látszólagos problémád megoldásának.
Együtt átengedjük Istennek a fájdalmas szituációkat, bízván abban, hogy megoldásra lel a spirituális síkon, és tudván, hogy már most megnyilvánul a fizikai síkon. Szélesre tárjuk a karjainkat a békés megoldások, a gyógyítás és a csodák ajándéka előtt.

Gondolat a mai napra


Meglátom az ajándékot minden adódó helyzetben. Erős, biztos és rendíthetetlen vagyok; és Isten ismeri a megoldást életem minden problémájára. Szeretettel és hittel átengedem ezt a helyzetet Isten mennyei, végtelen bölcsességének. Köszönöm neked, Istenem, hogy minden lehetséges módon segítesz nekem. Ezennel teljes mértékben elfogadom a segítségedet.
66.
Az egyik legnagyszerűbb örömöt az életben egy másik személlyel szőtt “szívkapcsolat” nyújtja. Az igazi intimitás ajándéka ez, mellyel mindegyikőtök megajándékozza a másikat – és ez minden jellegű kapcsolatra igaz, legyen az családi, baráti vagy szerelmi.
Mi, angyalok is osztozunk veletek ezen a fajta köteléken, még akkor is, ha nincs tudomásod arról, hogy jelen vagyunk az életedben. Intim kapcsolat fűz bennünket minden érzésedhez, gondolatodhoz és tettedhez. Miután feltétel nélkül tisztelünk téged, irántad érzett szeretetünk sosem hullámzik. Minden egyes pillanatban ugyanolyan biztos és erős, mint a következőben.
Még ma találj időt a valódi intimitás átélésére egy másik személlyel (vagy velünk). Ezt a kapcsolatot kezdd azzal, hogy egymás szemébe néztek, és őszintén kimondjátok, mit éreztek a szívetekben. Érezd az emelkedett energiát, mely abból ered, hogy az igazság lakhelyéről szólsz. Ez egy szívvel telített kapcsolat… a valódi intimitás.

Gondolat a mai napra


Szívem mélyéről beszélek, és megengedem magamnak, hogy kimondjam, amit valójában érzek. Feltárom magamat az igazság megérzése és meghallása előtt. Lehetővé teszem, hogy megtapasztaljak egy másik emberrel szőtt mély kötődést.
67.Szeretett Egyetlenünk, érzékeny lélekkel és érző szívvel rendelkezel, így arra kérünk, bánj gyengéden önmagaddal. Bár semmilyen szempontból nem vagy törékeny, mégis megérdemled a könyörület által nyújtott tiszteletet. Amilyen szelíd gondoskodással tartanál kezedben egy gyönyörűséges galambot, arra kérünk, hogy terjeszd ki önmagadra is ugyanezt a bánásmódot.
Adj időt magadnak, és ne siettesd magad, és ne is kényszeríts önmagadra semmit – csak lazán. Isten becses gyermeke vagy, és megérdemled a gyengédség gazdag jutalmait.

Gondolat a mai napra


Gyengéd és elnéző vagyok önmagammal szemben. Bármit is kelljen véghezvinnem, azt könnyedén és örömmel teszem. Nem sietek.
68.
Lelked minden szempontból istenien nagyszerű. Ragyogva sugárzod Isten fényét az egész bolygóra, még akkor is, ha nem vagy tudatában, mekkora ajándékot hozol.
Nagyszerűséged szüntelenül biztosítva van, függetlenül attól, hogy mi zajlik körülötted. Semmilyen vélemény – kivéve a tiszta és feltétel nélküli szeretettel teli – sem képes tükrözni végtelen igazságodat. Isten keze munkájának egy gyönyörű példája vagy, aki teljesen tökéletes és örömteli látványt nyújt.
A mai napon arra szeretnénk emlékeztetni, hogy idézd fel isteni tökéletességedet, és hívd magadhoz támogatásképpen. Lásd meg ugyanezt a szentséges eszményképet minden egyes emberben, akivel csak találkozol, és meglátod majd, hogy minden kapcsolatod a mélységesen boldog élmények szintjére emelkedik majd.

Gondolat a mai napra


Tudom, hogy örökké és minden helyzetben egy vagyok Istennel. Akárhol is vagyok, Isten mindig mellettem áll, feltétel nélkül őrködik felettem, és minden létező módon szeret engem.
69.
Ha azon kapod magad, hogy az anyagi dolgok miatt aggódsz – legyen az akár pénz, munka, otthon vagy vagyontárgyak -, arra kérünk, emlékezz rá, hogy más megoldás is létezik. Az aggodalmaskodásba fektetett energiát érdemesebb inkább imádkozásra és megerősítésre szánni – ezek mind olyan eszközök, amelyek amelyek megoldásokat és valódi segítséget nyújtanak.
Abban a pillanatban, amikor aggódásra utaló jeleket fedezel fel magadban (mondjuk félelmet érzel, vagy amikor feszítő érzést észlelsz a gyomrodban vagy az állkapcsodban), állj meg, és hívj bennünket segítségül. Emlékeztetni fogunk rá, hogy minden szükséges dolgot megkapsz az utad minden lépéséhez. Mi majd megnyugtatunk, és segítünk elméd kitisztításában, hogy be tudd fogadni azt az intuitív útmutatást, ami enyhít a helyzeten.

Gondolat a mai napra


Minden szükségletemről gondoskodnak most és mindörökké. Jövőm teljesen biztonságos. Csodákat kérek, elvárom azokat, és bízom bennük, hogy azok majd gondját viselik szeretetteimnek és nekem.
70.Sok belső párbeszédet folytatsz, melyek közül némelyikről tudomásod sincsen. Létfontosságú, hogy megossz önmagaddal dolgokat, nos hát mit szeretnél bevallani magadnak? Ez esetenként csupán abból áll, hogy lehetőséget adsz magadnak, hogy gyakorold a magad felé irányuló őszinteséget. Néhány érzésed aggodalmat okozhat, megfélemlíthet, vagy megijeszthet, így ezeket távol tartod tudatos éberségedtől. Lehetséges, hogy szégyelled érzéseidet, azonban a boldogság és a gyógyulás reményében nagyon fontos bevallanod ezeket magadnak. (Nem kell megmásítani őket, viszont igazán fontos, hogy bevalld őket.) Ha így teszel, meg fogod érteni, miért is merülnek fel benned, és felébreszted az önmagad iránti könyörületet.
Az önmagunk iránti őszinteség az öntudatosság alapköve, ami pedig a saját magunk iránt táplált szeretet alapja. Ha ismered önmagadat, képes vagy jobban elfogadni azt, aki vagy. Még ma szánd el magad arra, hogy kihallgasd benső beszélgetéseidet – és próbáld meg ezeket humorral, könyörülettel és szeretettel megközelíteni. Ne tartsd vissza magad semmitől, és társalogj nyíltan bármilyen témáról, kiszellőztetve legmélyebb érzéseidet – ezután kíséreld meg kifejezni ezeket az íráson, éneklésen, táncon vagy valamilyen más kreatív kifejezőeszközökön keresztül.

Gondolat a mai napra


Őszinte vagyok önmagamhoz. Lerántom a leplet az érzéseimről, és ugyanolyan könyörülettel tekintek rájuk, mint ahogyan azt egy gyermekkel tenném. Ahogyan bevallom önmagamnak legbensőbb érzéseimet, képes vagyok mélyebben megérteni és szeretni önmagamat és a többieket.
71.A bűntudat akkor merül fel, amikor önmagadat hibáztatod egy gyötrő helyzet miatt. Ez egy nehezen cipelhető teher, olyan, mint az egészségtelen és a haszontalan bánásmód. A bűntudat nagyban eltér a felelősség egyfajta érzésétől: a bűntudat velejárója a düh, a szégyen, a hibáztatás és az ítélkezés; míg a felelősség a szeretettel, a másokkal való osztozással és a pozitív cselekedetekkel függ össze.
A mai napon mi, angyalok, levesszük válladról önmagad hibáztatásának terhét. Lélegezz mélyeket, közben megszabadítunk a szemrehányás hatásaitól, hogy a teljes körű megbocsátás  mennybéli fényén keresztül láthasd meg magadat. Minden tévedés olyan volt, akár az ügyetlenül egymásba botló kisgyermekek – az igazságban ártatlan és vétlen vagy. És midőn szabadon és boldogan éldegélsz, nagyszerű áldásban részesíted majd sok ember életét, beleértve az önmagadét is.

Gondolat a mai napra


Búcsút intek a bűntudatnak, és megszabadítom magamat a vádaskodás és a szégyenkezés terhétől. Olyannak látom magamat, amilyennek Isten lát: minden szempontból ártatlannak. Képes vagyok felelősségteljesen élni; a szeretet és a béka által felemelkedem egy olyan helyre, ahol valóban szentségesen szolgálhatom önmagamat, szeretetteimet és az egész világot.
72.
Képességeid és erőd határtalanok, így megtehetsz bármit, amit csak fejedbe (és szívedbe) vettél. Közelíts meg minden helyzetet könnyű szívvel: egyszerűen csak összpontosíts úgy a célodra, mintha az már most anyagi formát öltött volna.
Bármi is az, amire vágysz, egyszerűen csak jelentsd ki, hogy már meg is történt – beleértve viselkedésedet és tetteidet. Példának okáért, ahelyett, hogy így szólnál: “bárcsak többet edzenék”, céljaidat irányítsd annak tudata szerint, hogy már így is teszel. Tekints önmagadra, és érezd, hogy az edzés felettébb motiváló számodra, sőt élvezd magát az élményt. Mondj köszönetet, hogy immáron a helyére került ez az egészséges szokásod.
Ugyanez vonatkozik minden más vágyadra is. Lásd önmagadat, és érezd magad türelmesnek, jómódúnak, egészségesnek, boldognak, aki élvezetét leli a munkájában és a kapcsolataiban, és minden másban, amit csak kívánsz.
Az angol spirit (‘
lélek‘) az inspire (‘inspirál’) és az aspire (‘vágyakozik’) szavakban gyökerezik, és amikor vágyakozol valamire, a lélek ihlet meg téged! Ez az örökkévaló erő támogat téged, ugyanaz az erő, amelyen Istennel, az angyalokkal és bolygónk minden egyes személyével osztozol.
Te, mint isteni lélek, bármit megtehetsz!

Gondolat a mai napra


Hiszek önmagamban és az összes lehetőségemben. Kételyeimet álmokká, félelmeimet pedig izgalmakká alakítom. Isten bennem lakozó erejére támaszkodom, tudván, hogy ez az energia minden létező szempontból motivál és támogat.
73.Mi meghallgatunk, majd választ adunk összes imádra és segítségkérésedre. Még ha most nem is látsz bennünket, vagy nem érzékeled jelenlétünket, akkor is épp itt állunk melletted.
Amikor hozzánk szólsz, feltárod az angyali kapcsolatok kapuit. Minél többet beszélsz hozzánk, annál inkább tudatosul benned létezésünk. Teljesen mindegy milyen úton-módon kommunikálsz velünk – legyen az írott, kimondott vagy halkan suttogott szó… mi mindig meghalljuk mondandódat, amit hozzánk intézel.
Mindig válaszolunk neked, eleinte lehet, hogy a szívedben érzed majd feleletünket, az elmédben merül fel. Ezek valóságos üzenetek, melyek tőlünk érkeznek, s melyeket a tiszta, feltétel nélküli szeretet szárnyain küldünk el hozzád.

Gondolat a mai napra


Az egész nap folyamán beszélgetek az angyalaimmal. Beavatom őket az összes döntésembe és minden helyzetbe, segítséget, útmutatást, védelmet és közbenjárást kérek tőlük; és látom szerető kezük munkájának bizonyítékát, amint mindent szebbé tesznek.
74.
Ha magadban tartod aggodalmaidat, egy zárt dobozban halmozódnak fel, egyre sötétebbé és hatalmasabbá válnak, mígnem a folytonos stresszbe kergetnek. Így ahelyett, hogy felhalmoznád gyötrelmeidet, add át őket Istennek!
Isten végtelen, mennyei bölcsessége tartalmazza az összes megoldást. Még a kilátástalannak tűnő helyzetek is békésen megoldódnak, ha átadod őket a mennyeknek, hiszen minden létező problémára immáron megszületett egy megoldás.
A Lélek világában valójában nem léteznek problémák – minden békés, harmonikus és ép. Amikor gondolataidat a mennyek felé fordítod, rákapcsolódsz erre az igazságra, és saját bőrödön tapasztalod meg. Minden aggodalom és nehézség emlékeztetőül szolgál arra, hogy a mennyek szeretete felé kell fordulnod…. ez lehetőséget nyújt, hogy a stressz és a feszültségek helyett a békét és a derűt válaszd. Az angyalok és más szeretettel teli lények dicsőséges csapatának tagja vagy, akik azon nyomban a segítségedre sietnek, amikor csak engedélyt adsz közbelépésükre.
Legyen hát ez az a nap, amely során feladod minden aggodalmadat, átadván azokat Istennek. Egy percig se várj tovább, hogy átnyújtsd a félelem vagy a kételyek minden egyes darabkáját a mennyország várakozó kezeibe.

Gondolat a mai napra


Minden aggodalmamat átnyújtom Istennek. Semmit sem tartok vissza. Tudatomból kibocsátok mindent, kicsit s nagyot egyaránt. Akár egy csecsemő, átadom magam a teljes körű gondoskodásnak. Megbízom a Teremtő végtelen bölcsességében és szeretetében, hogy az menedéket nyújt nekem, és eleget tesz minden szükségletemnek.
75.A szavak, amelyeket arra használsz, hogy önmagadról, másokról vagy élethelyzeteidről beszélj, olyanok, akár egy éttermi rendelés: meghatározzák, hogy mit kapsz értük cserébe. Ha megfontoltan beszélsz, életed szeretettel teli és harmonikus élményekben lesz gazdag. Ha durván beszélsz, annak eredménye a negatív energia lesz.
A mai napon tűzd ki célodul azt, hogy beszéded során csakis szeretettel teli szavakat használj. Figyeld meg, ahogyan a korábban aggasztó szituációk erre reagálva megváltoznak. Mi segíthetünk neked ebben a folyamatban, és arra emlékeztetünk, hogy mindenkiben és mindenben a legjobbat lásd meg. Ekképpen nagyszerű dolgok érkeznek el hozzád!

Gondolat a mai napra


Szeretetteljesen beszélek önmagamról, másokról és a helyzetekről. Amikor könyörületes szavakkal élek, az abszolút igazságnak adok hangot.
76.A mennyország nem valami távoli hely, hanem egy körülötted létező dimenzió. Ezért esetenként érzékelheted jelenlétünket, vagy láthatod annak a bizonyítékát, hogy épp melletted vagyunk.
Úgy mozgunk, ahogyan te is mozogsz, és állandóan melletted állunk. Bár sosem avatkoznánk bele szabad akaratodba, szándékunkban áll minden percben segíteni… csupán annyit kell tenned, hogy megkérsz rá bennünket.

Gondolat a mai napra


Angyalaim mindig mellettem vannak. Folyamatosan körbevesznek szeretetükkel, és segítenek rajtam, amikor csak megkérem rá őket. Sok angyal támogat, szeret, és körbevesz engem most és mindörökké.
77.
Az aggódást, a dühöt, a bosszankodást és hasonlókat “negatív érzelmeknek” hívjuk, mert időt és energiát szívnak  el tőlünk – azaz a negativitásuk az energiájuk irányára utal. Fordított esetben pedig, miután az olyan érzések, mint az öröm, a lelkesedés és a remény, megemelik erőszintünket, így ezeket “pozitívnak” nevezzük.
Az aggódás olyan megszokottá vált, hogy lényegében egy természetes emberi szokássá lényegült át. Azonban nem kívánatos hatásai vannak, mint a stressz, a feszültség, az öregedés, a szenvedélybetegségek, az álmatlanság és az időveszteség. És minden igaz az összes negatív érzésre nézve.
Átalakíthatod ezeket az érzéseket pozitívakká, ha fejben tartod a következőket: a szorongás általában egy negatív érzés alapja. Ez annak a félelme, hogy elveszítünk valamit vagy valakit, vagy hogy megtagadják azt tőlünk. Ez a megerősítése annak, hogy egy rajtad kívüli erő vette át az irányítást.
Mi lenne, ha ahelyett, hogy megadnád magad az aggódásnak, inkább megállnál, és segítségért imádkoznál? Az imádkozás ereje képes gyorsan felszámolni szorongásod okát, valós és hosszan tartó segítséget nyújt, és pozitív energiát közvetít feléd.

Gondolat a mai napra


Az aggódást megelőzöm az imádkozással. Ahelyett, hogy azt képzelném, hogy a legszörnyűségesebb fog bekövetkezni, inkább segítséget kérek. A legjobbakat remélem, és magam elé képzelem a sikert. Amikor levertnek érzem magam, inkább felfelé törekszem.
78.Megérzéseid biztonságosan átvezérelnek minden szituáción, feltéve, ha hallgatsz rájuk. Mi a védelmed hátvédjei vagyunk, és éberen őrködünk jóléted felett. Figyelmeztető jelet küldünk, ha veszély közeleg, segítünk, hogy képes légy jobban hallgatni hatodik érzékedre.
Érezd magad biztonságban, tudván, hogy angyalod és intuíciód figyelmeztetni fog, ha veszély leselkedik rád. Erőteljes és tévedhetetlen jeleket küldünk majd, ha óvatosnak kell lenned, vagy cselekedned kell. Addig pedig lazítsd abban a tudatban, hogy megvédünk téged.

Gondolat a mai napra


A jövőm és én is biztonságban vagyunk. Angyalaim ebben a pillanatban is vigyáznak rám. Intuíciómat könnyedén meghallom és követem.
79.
Mi, angyalok a társaid vagyunk, hiszen felismerjük a csodálatos képességeidet – sok más ember is boldogan megismerkedne, és barátságot kötne veled.
Ahhoz, hogy csodás ismeretségeket vonzz magadhoz, fejleszd ki és sorakoztasd fel az összes olyan kvalitást önmagadban, amiket egy barátban szeretnél látni. Használj pozitív és felemelő szavakat, melyek vonzóak a körülötted lévők számára. Ahhoz, hogy legyenek is barátaid, légy te egy barát a többiek számára.
Utat mutatunk minden kapcsolatod terén, az új barátságok bevonzásában is.

Gondolat a mai napra


Csodálatos barátaim vannak, akik ……………………… (egészítsd ki az összes olyan jellemvonással, amelyre vágysz). Az emberek természetükből adódóan szeretnek engem. Könnyen kötök barátságokat, és jó bajtárs vagyok. Az angyalaim minden kapcsolatomban megvédenek, és utat mutatnak nekem.
80.
Ugyanakkora szeretet vesz körbe, mint Isten bármely más teremtményét, azonban néha úgy érzed, kevesebb vagy a többi embernél. Ezek a vélemények a félelem visszhangjai csupán, és nem pedig valódi önmagad jellemzői. Az igazság az, hogy Isten csakis a legjobbat kívánja neked, miként minden szerető szülő nagyszerű élményeket remél utódainak. Megérdemled a jó dolgokat, ahogyan minden más ember is érdemes a támogatásra, a szeretetre és a gondoskodásra.
Amikor kapsz, egyre csak feltöltöd az áldások forrását, amely lehetővé teszi, hogy segíteni tudj másokon. Befogadóképességed beteljesíti Isten azon vágyát is, hogy adhasson neked. Ha megengeded magadnak, hogy kapj, azzal ráhangolódsz az univerzum melódiájára, amely kitartó biztonsággal, rendszeresen ellát mindenkit harmonikus ajándékokkal.
Teljes mértékben vétlen vagy és méltó a szeretetre. Semmi rosszat nem tettél, és nincs veled semmi baj. Isten ártatlan, becses és hőn szeretett gyermeke vagy. A mai napon add át önmagad a jónak… tárd szélesre karjaidat, légy befogadó és mondd, hogy “köszönöm”.

Gondolat a mai napra


Megengedem magamnak, hogy kapjak. Szeretettel bánok önmagammal, és ragaszkodást kapok érte. Minél jobban szeretem önmagamat, annál jobban érzem, hogy szeretve vagyok. Minél inkább érzem, hogy szeretnek, annál jobban békésebb vagyok. És minél békésebb vagyok, annál jobban hozzá tudok járulni a világbékéhez. Biztonságosan kaphatok, hiszen ahogyan a többiek is, megérdemlem a jóságot, annak minden lehetséges formájában.
81.Melyik az a titkos vágyad, amit szeretnéd, ha formát öltene, és valósággá válna? Talán félsz a csalódástól, így vonakodsz attól, hogy bevalld legbensőbb vágyadat, vagy megtedd a vágyad beteljesülése felé vezető lépéseket. 

Szeretett Egyetlenünk, támogatunk téged és törekvéseidet úgyszintén. Kockáztass, és adj lehetőséget magadnak az álmodozásra – elképzelvén, hogy vágyad beteljesült -, és tegyél valamit annak érdekében, hogy valóra váljon.
Amit teszel, az másodlagos a legmélyebb vágyad irányába tett egyszerű lépéshez képest. Ez legyen akár egy telefonhívás, írás, kutatás, megerősítés vagy bármi más, amire késztetést érzel. Az energia, amelyet kiterjesztesz, mozgásba lendíti majd az univerzumot a te érdekedben.
Gondolat a mai napra

Esélyt adok önmagamnak. Megkockáztatom, hogy beteljesült, boldog és elégedett legyek, tudván, hogy volt bátorságom hinni az álmaimban.
82.A légzés a spirituális és a fizikai világokat összekötő híd. Légzésed eljuttatja a spirituális élelmet fizikai önvalódhoz, táplálván a lelkedet, az elmédet és a testedet.
A mély légzés a vakációhoz hasonlít, ezért is nevezzük ezeket “szusszanásnak”. Lélegezz tudatosan, és mélyíts rajta most azonnal. Tarts szünetet a belégzések és a kilégzések között, élvezkedj a levegő gyönyörűséges érzésében.
Tölts fel életedet friss levegővel: tölts időt vidéken, helyezz ez élő növényeket otthonodban és munkahelyeden, vagy ruházz be egy levegőtisztító-berendezésbe. Vedd figyelembe, hogy a folyóvíz közeli környezet ( beleértve a tusolódat és a kádadat) telis-tele van erőteljes molekulákkal, melyek fenntartják egészségedet és boldogságodat.
A mai napon tűzd ki magad elé a légzésed ritmusának és mértékének tudatos megfigyelését. Ha stresszes vagy, ügyelj arra, hogy belégzésed mély legyen. Az oxigén ellazítja a testedet, új erővel tölti fel energiaszintedet, és kreatív meglátásokhoz és megoldásokhoz vezet el.

Gondolat a mai napraMélyeket lélegzek. Rendkívüli gyönyörrel szívom magamba a levegőt, és örömmel fújom ki.

83.Képzelőerőd az a hely, ahol felépíted jövőbeli élményeidet. Olyan vagy, akár a szakács, aki kiválasztja és eldönti, mit tesz bele egy gasztronómiai alkotásba, a külső befolyásoktól és körülményektől függetlenül.
Mit szeretnél kifőzni a gondolataidban? Ez a döntés nagy jelentőséggel bír jövőbeli tapasztalataidra nézve. Természetesen vidám találkozásokat szeretnél – azonban valóban megértetted, hogy megtörténésüket tényleg be tudod biztosítani?
A mai nap alkalmas arra, hogy átvedd a világod fölötti irányítást, és magad elé képzelj egy olyan kidolgozott és egzotikus jövőt, amilyenre csak vágysz! Mi vezetni fogunk téged, és segítünk, hogy odafigyelj, hogy ne vegyíts nemkívánatos elemeket az egyvelegbe, tehát a mai napon álmodozz nagyban. Legyen az akár egy kényelmes és nyugodt élmény megtervezése, vagy akár egy nagyobb kihívásokat jelentő élményé, hozz meg olyan döntéseket, melyek valóban legbensőbb érzéseidet tükrözik.

Gondolat a mai napra

Merek nagyban álmodozni! Képzelőerőmet felszabadítom minden korlát alól, és hangot adok belső bölcsességemnek és kreatív impulzusaimnak. Levetkőzöm régi félelmeimet és kételyeimet, bátorsággal és szeretettel helyettesítem azokat. Ugyanazzal a gondoskodással táplálom jövőmet, mint amilyennel egy újszülött csecsemőt.

84.Bolygónk energiája kettős jellegű, és ezt az adás és kapás egyszerű illusztrációján keresztül lehetne összegezni. Az első erejének birtoklása igazán magasztos, mely során kiterjeszted önnön fényedet, hogy parazsa még merészebben és ragyogóbban égjen, ez hasonlít ahhoz, amikor benzint és oxigént adunk a tűzhöz. A befogadás ereje hűvösebb, ám ennek megtapasztalása ugyanolyan csodálatos, feleleveníti a hó és a jég kék fényének érzését. Magába szívja a létfenntartó táplálékot, ahol azt üdítően felhasználhatja, mielőtt az adás folyamatán keresztül az energiákat újonnan kifelé szórná szét. Mindkét erő megsegíti a másikat – azaz ahhoz, hogy tudj kapni, adnod is kell, és fordítva. Ez a ciklus olyan mélyen beleszövődött a fizikai létezés anyagába, hogy ahhoz, hogy felturbózhasd a hozzád érkező dolgok áradatát, csupán növelned kell adakozásod mértékét.
A tized egy olyan adomány, amellyel hozzájárulsz egy általad választott ügyhöz jövedelmed tíz százalékával, ám energetikailag ez jóval többet jelent, hiszen oly sok módon adakozhatsz. Ha több idő után sóvárogsz, akkor önként áldozd fel óráidat mások megsegítésére. Ha több ruhára, bútorra vagy más anyagi javakra vágysz, adományozz hasonló tárgyakat egy jótékonyság keretein belül a szűkölködőknek. Ha több pénzt szeretnél, akkor aszerint, hogy mire érzel indíttatást, adományozz egy bizonyos összeget.
Az ajándékok adományozása megugrasztja a fizikai univerzumon keresztül szüntelenül lüktető bőséget. Azon nyomban munkába áll mindazok érdekében, akik ezen természetes ciklusok szerint mozognak. A mai napon adj hatalmas örömmel – ne a befogadás céljából, hanem egyszerűen az életben rejlő ritmikus áradat tiszta élvezete miatt.

Gondolat a mai napraSzíven azon igaz vágyából adok másoknak, hogy adjak, hiszen a többiekkel való osztozás természetes létállapotom. Erőfeszítések nélkül adok és kapok, azok egyszerű öröméért.

85.Minden angyal erőteljes, ahogyan minden ember is az, Mihály arkangyalt viszont különlegesen erősnek tartják, miután a tiszta ragyogást választotta, a Teremtő nagyszerű energiáját tükrözvén. Szándéka oly hatalmas, akár termete. Kölcsön adja erejét azokban a pillanatokban, amelyekben ideiglenesen megfeledkeztél sajátodról. Mélységes szeretete oltalmazó burkot von köréd, megvédvén a félelem mindennemű megnyilvánulásától.
Hívd magadhoz Mihályt, hogy melletted legyen a mai napon. Kérd meg, hogy lásson el erővel és bátorsággal, főként akkor, amikor legmélyebb vágyaid beteljesítésén morfondírozol. Ő segít biztonságban átkelni az élet változásainak kapuin.
Mesélj Mihálynak a benned felmerülő összes félelmedről, kételyedről és bizonytalanságodról. Ő majd elsöpri ezeket, és felizzítja belső tüzed lángját, megmutatván az örökké benned lakozó energiát és erőt.

Gondolat a mai napraSegítségül hívom Mihály arkangyalt az egész napom folyamán. Átadom neki minden háborgató érzésemet, és arra kérem, segítsen biztonságban érezni magam. Azt kívánom, védelmezzen, és vezessen életem új területein át. A bátorság, az erő és a hit támogat engem.

86.
Szeretetből hozott létre egy gondoskodó Teremtő. Benned minden a szereteten alapul, és ha ezt érzed is, az azt jelenti, hogy ismered önmagadat. Amikor átéled a szerelmet, Istennel találkozol, de ehhez fel kell tárnod a szívedet – ami igencsak nehéznek vagy veszélyesnek tűnhet abban az esetben, ha a fájdalmas érzelmek elleni védelem jegyében bezárkóztál.
Mi, angyalok, segíthetünk neked, hogy olyan módon tudj megnyílni, ami biztonságot és épséget nyújt. Haladj mellettünk, kitartó vezetőid mellett a saját tempódban, s mi majd elsöpörjük a régi fájdalmakat és sérüléseket, miközben megbízható helyzetekhez és kapcsolatokhoz vezetünk téged. Részedről nincs szükség egyébre, csak hogy maradj szoros kapcsolatban velünk, és meséld el nekünk vágyaidat és érzéseidet. (Bár mi már tudjuk, mit érzel, nem cselekedhetünk vágyaiddal kapcsolatban a beleegyezésed nélkül.)
Egy tágra nyílt szív Isten legcsodálatosabb teremtése, hiszen a mennybéli szeretetet tükrözi itt, a Földön.

Gondolat a mai napraKészségesen elfogadom Isten szeretetét. Megengedem magamnak, hogy most átérezzem, mert a gyöngéd szeretet biztonságot nyújt a számomra. Megkérem angyalaimat, segítsenek őrködnöm nyílt szívem felett, és mutassanak utat minden kapcsolatomban. Meghallgatom és követem isteni útmutatásomat.

87.Miként Rafael küldetése az orvoslásra összpontosul, így energiája gyógyító hatású. Te magad is összpontosíthatod szándékodat ilyen jelleggel, ahogyan minden megteheti, aki terápiás jelenlétet szeretne magából sugározni. Egyszerűen csak imádkozz, és jelentsd ki mindennap azt, hogy képes vagy a többiek gyógyítójává válni, és ez majd valóra is válik. Ez pedig azért van, mert amit kifelé nyújtasz, megegyezik azzal, amit befogadsz – más szóval, amit önmagadnak szándékozol, és amiért imádkozol, az megmutatkozik az energiameződben és a tapasztalataidban is. Ez az alapja mindennemű gyógyításnak.
Behívhatod Rafael arkangyalt továbbá oly célból: növelje azon elszántságodat, hogy meggyógyítsd a többieket és önmagadat is. Ha hited hullámzik, avagy gondolataid negatív területre kóborolnak, ő segíthet emlékeztetni téged a célodra. Ez az arkangyal képes továbbá utat mutatni, és elvezetni téged minden olyan tevékenységed és törekvésed terén, melyek a jóllétet helyezik előtérbe.
Hívd magadhoz Rafaelt a mai napon, hogy lecsendesítse és megnyugtassa elmédet. Képes csillapítani a betegségekkel, az anyagiakkal, a kapcsolataiddal és életed minden más területével kapcsolatos aggodalmat. És amint visszanyered békés elmeállapotodat, lassan feldereng szemeid előtt a gyógyítás.

Gondolat a mai napraMagamhoz hívom Rafael arkangyalt, hogy segítsen megtartanom és kisugároznom a béke jótékony energiáját. Rafael, arra kérlek, jött most el hozzám, és vezess gyógyítói utam során, segíts nekem oly magabiztosan gyógyítani, mint ahogyan te teszed.

88.Az univerzum a mennyek kibontakozó, soha véget nem érő ereje, amely minden létformában megdicsőül. Te pedig ennek az erőnek a kiterjesztése, és Isten fényességének tökéletes tükörképe vagy. Hálád az univerzummal azonos hullámhosszon rezeg, ekképpen rákapcsol téged erre az áramlatra, és biztosít arról, hogy továbbra is olyan tapasztalatokban legyen részed, amelyek ösztönzik háládat.
A mai napon hozz létre egy “köszönöm, univerzum!” elnevezésű listát, amely tartalmazza mindazt, amiért hálát érzel. Ezt fejleszd tovább egy állandó tervvé, amelyet rendszeresen kiegészíthetsz. Olvasd el a listát, amikor csak úgy érzed, fel kell ráznod magad, s hálád újonnan a magasba emel majd.

Gondolat a mai napra

Köszönet néked, univerzum! Olyannyira hálás vagyok …………………. miatt. (Írj listát mindarról, amid van, és amire vágysz.)

89.Azrael enyhíti a szenvedést, és felvidítja a búbánattól beárnyékolt szíveket. A mennyek fényét ajándékozza minden léleknek, akit csak megérint, és puszta jelenléte elegendő ahhoz, hogy segítséget nyújtson a bánkódóknak visszanyerni hitüket egy fényesebb holnap reményében.
Azraelnek emberi segítőtársakra van szüksége reménnyel teli üzenetének átadásához. Miután azok, akiket fájdalom gyötör, gyakran nem képesek meghallani a Lelkek birodalmának hangjait, arra van szükségük, hogy emberek közvetítésén keresztül hallják meg a mennyek üzeneteit. Földi angyalként cselekedhetsz, ha megkéred Azraelt, hogy vezéreljen a bánatos vagy a csüggedt emberekkel való érintkezéseid során. Rajtad keresztül szól majd, épp a megfelelő szavakat használván, miközben emelkedett, gyógyító energiát közvetít.
A mai napon hívd magadhoz Azrael arkangyalt, és dolgozz együtt vele, hogy felemeld a szűkölködők energiáit. Ő majd megtisztítja szívedet a gyötrelem maradványaitól, majd veled együtt nekilát annak, hogy másokat is felvilágosítsatok. Azrael arra emlékeztet téged, hogy a boldogság szent dolog, továbbá arra, hogy a legjobb módja tiszteletet mutatni mindazok felé, akik eltávoztak, az, hogy örömöt lelsz saját életedben.

Gondolat a mai napra

Segítségül hívom Azrael arkangyalt, hogy vezérelje gyógyító szavaimat. Azrael, arra kérlek, gyógyítsd meg szívemet minden búbánattól, ami megakadályoz a szeretet jelenlétének tudatosításában. Kérlek, segíts kegyesen elfogadnom a változást, és tudatosítanom, hogy igazán senki és semmi nem veszett el sosem.

90.
Isten emberi testben létező csodája vagy – az isteni szeretet és akarat élő megtestesítője. Csodálkozol hát, hogy az angyalok melléd rendeltettek, akár az államkincstár őrei? Értékes vagy, kedvesem, és felülmúlhatatlanul szeretetre méltó. Mi, az angyalok ismerjük valódi esszenciádat, és az teljes mértékben tökéletes.
Egy arany gyermek vagy, akit azért küldtek a Földre, mert minden porcikád és levegővételed által a szeretet nyilvánul meg ezen a bolygón. Minden kedves gondolatod, szavad vagy cselekedeted gyógyító hatású.
Nem csupán Isten és a mi szemünkben vagy értékes, hanem a többiekében is. Lelki szinten minden ember tisztában van azzal, hogy érdemi célból vagy itt. Még ha egy felületes szinten egyesek nem is tűnnek megértőnek veled kapcsolatosan – vagy nem mutatják ki, hogy érdekelnének téged -, ennek ellenére, ezeknek a személyeknek a lelke tudja, mennyit érsz.
Isten minden egyes gyermeke felbecsülhetetlen csoda – és te is egyértelműen közéjük tartozol.

Gondolat a mai napraFelettébb értékes vagyok. Isten mérhetetlenül szeret engem, hiszen a szeretet csodája vagyok. Értékessége azon egyszerű ténnyel indokolható, hogy élek. Nagyra becsülnek azért, aki most vagyok.

91.Miután Ariel a természetet és a környezetet, a tündérekhez hasonlóan attribútumok tartoznak hozzá. Szerény, bár erőteljes – képességében és erejében nőies, és a vágyak anyagi formába öntésének képességében pedig varázslatos.
Ariel segít újonnan lángra lobbantani a csodálkozás áhítatát és az abszolút hitet, nagyjából ugyanazt, amelyet gyermekkorban éreztél. Megmutatja, hogy a mennyekbe vetett hit immáron egy tudatos döntés, mely lehetővé teszi, hogy elmenekülj a merev gondolkodástól, amely esetlegesen keresztezte a megnyilvánulásra való törekvéseid útját.
Hívd magadhoz Arielt a mai napon, hogy újonnan felélessze gyermeki ámulatodat és csodálkozásodat. Miután ez megtörtént, engedd meg magadnak, hogy követhesd a belső útmutatást, amely a tánchoz, énekléshez vagy a játékhoz vezet, miként ezek a cselekedetek arra sarkallnak, hogy előrelépj az álmaiddal.

Gondolat a mai napraMagamhoz hívom Ariel arkangyalt, és lehetővé teszem, hogy képzelőerőm végtelen lehetőségek szerint szikrázzon és ragyogjon. Merek hinni a varázslatban; elhessegetem gondolataim és hitrendszerem minden korlátját.

92.Szeretetet küldünk feléd, miközben ezeket a sorokat olvasod. Hangolódj rá a légzésedre és a testedre, azután figyelj fel azokra a gyengéd érzésekre, melyek minden egyes belégzéssel érkeznek hozzád. Magadba vonzod a szeretetünket, befogadod azt a testedbe, hogy felmelegítsen, kiegyensúlyozzon és meggyógyítson téged.
A mai napon folyamatosan ezt az érzést küldjük majd feléd. Ha elveszíted jelenlétünk tudatos érzékelését, akkor sincs baj. Csak tudd, hogy itt vagyunk, amikor csak egy kis felrázásra vagy bizonyosságra van szükséged.
Minden egyes belélegzett levegővételbe szeretetünk van belevésve…. érezd hát.

Gondolat a mai napraÉrzékelem bensőmben a meleg, szeretettel teli érzéseket. Mélyen magamba szívom a levegőt, és érzem angyalaim gondoskodó jelenlétét. Gyakran gondolok rájuk, és megengedem magamnak, hogy boldog és vidám legyek.

93.A növények, ásványi kincsek és az állatbirodalom felett őrködő lényeket tündérekként, elementálokként  és a természet angyalaiként ismerjük, ők bizony ugyanolyan szilárdak és valóságosak, mint te vagy. Ahogyan te is, ezek a teremtmények szintén fontos szerepet játszanak. Elsősorban az általad “természetnek” nevezett jelenségen belüli harmóniát és táplálékot biztosítják, és a te növekedésedben és boldogulásodban is segíthetnek.
Kalandos és játékos szellemmel ruházzák fel a bolygót, amire te is könnyedén rákapcsolódhatsz, ha egy kis időt töltesz a szabadban, a növények között vagy állatok ( házi- vagy vadállatok) társaságában. Miután ezek a lelkek a Földön élnek, megértően meghallgatják, majd segédkeznek az anyagi ügyekben. Boldogan közreműködnek például szerelmi és pénzügyi jellegű ügyekben.
Az elementálok képesek megérezni, amikor egy ember őszinte vágyból támogatja a természet ügyét, mint olyat, elkötelezvén magát az újrahasznosítás, az állatok iránti kedvesség és hasonlók felé. Ezek a cselekedetek a természet angyalainak tetszését idézik elő, és ha már sikerült megnyerned őket, számtalan jutalommal ajándékoznak meg téged.
Tölts el némi időt a mai napon ezekkel az angyalokkal. Adj lehetőséget kapcsolatotoknak a fejlődésre, ahogyan az új emberi ismeretekkel is tennéd, és idővel megtanuljátok, miként bízzatok egymásban, segítsétek és szeressétek egymást. Amint szorosabban érintkezel az elementálokkal, lassan te is osztozni kezdesz majd az élet megközelítése felőli könnyed és varázslatos felfogásukban, amely valóban egy egészséges hozzáállás.

Gondolat a mai napra

Kapcsolatot létesítek a természet angyalaival. Szívesen időzök a növények és az állatok körében, gondolatban pedig az elementálokkal beszélgetek, és lehetővé teszem, hogy ők is megismerjenek engem. Észreveszem azokat az érzéseket a szívemben és testemben, melyek alátámasztják, hogy ténylegesen ezekkel a varázslatos és szeretettel teli lényekkel érintkezem. Köszönetet mondok azért, hogy jelen vannak az életemben és ezen a bolygón is.

94.
Melyik az az egy dolog, amit szívesen megváltoztatnál az életedben, hogy egyszerűbbé tedd azt? Figyeld meg az első választ, ami felötlik benned, és tudd, hogy mi, angyalok, képesek vagyunk segíteni neked a megvalósításában. Tényleg élhetsz egy egyszerűbb életet, s még pénzügyi kötelezettségeidnek is eleget tehetsz, miközben teljesíted vágyaidat.
A mai napon összpontosíts az egyszerűségre. Kérdezd meg magadtól, hogy létezik- e könnyebb módja a helyzetek megközelítésének. Vetkőzd le azon meggyőződésedet, miszerint a kínlódás életed szükségszerű része, és tárd szélesre karjaidat a dolgok harmonikus módon történő elvégzése előtt. Segítünk neked elérni ezt a célt, amennyiben megkérsz rá bennünket.

Gondolat a mai napraCsak könnyedén. A legjobb dolgok az életben egyszerűek, így hát megszabadítom életemet minden felesleges komplikációtól most azonnal.

95.Bár a megszokások kényelmet nyújtanak, vakká is tesznek az élet változatosságára. A megszokott minták rendkívül letompítják az érzékeidet. Ébreszd fel tudatosságodat, és érezd magad felettébb élénknek azáltal, hogy megújítod rendszeres tevékenységeidet.
Érezd jól magad úgy, hogy a mai napon kreatív módon megváltoztatsz mindent. Változtass megszokott időbeosztásodon, általános étkezési szokásaidon és beidegződött életmódodon a dolgok egy újfajta megvalósítása révén. Kényelmetlenül érezheted magad, miközben valami újat próbálsz ki, azonban ott lebeg majd a friss létformák felkutatása által keltett életöröm. Valószínűleg visszatérsz majd némely kényelmes szokásodhoz, ám minden bizonnyal újszerű hozzáállásokat is beépítesz majd az életedbe. Más szóval: a kísérletezés folyamán felfedezhetsz csodálatosan új életformákat.
Az egyik oka annak, hogy a szabadság és a vakáció olyan élénkítő, hogy magukban hordozzák az új helyek, emberek, ételek és pihentető tevékenységek felfedezésének megtapasztalását. Megteremtheted ugyanezt az energiát, ha azon nyomban változtatsz a dolgokon.

Gondolat a mai napra

Megújítom szokásaimat, és szokatlan időtöltések után nézek. Új módszereket és megközelítéseket próbálok ki, és újszerű létformákat fedezek fel. Elengedem a régit, és bekebelezem az újat.

96.
Gondjaid túl nehéz terhek ahhoz, hogy egyedül cipeld őket. Képzelj el egy előtted elterülő hatalmas, fehér selyemlepedőt, és helyezd rá az összes aggodalmadat. Ezek után csavard fel a lepedőt, és nyújtsd át nekünk. Ha befejezted, figyeld meg, milyen könnyedséget érzel.
Mi elvisszük gondjaidat a mennyek felé. Midőn egy magasabb szintre érnek, kilátásaid is magasztossá válnak majd. Ez az új perspektíva segít majd tisztábban és kreatívabban látni, megengedvén, hogy bevonzhasd és kinyilvánítsd mindazt a jót, amire csak vágysz.
A gondolataidat elhomályosító gondokkal és terhekkel való hadakozás helyett add át inkább nekünk őket. Precízen melletted dolgozó, egységes csapatként sosem ássuk alá szabad akaratodat, de lehetővé tehetjük, hogy legmagasztosabb eszményeid érvényesüljenek.
Legyen hát ez az utolsó napod, amely során feleslegesen és fél kézzel cipeled terheidet. Engedd meg, hogy levegyük a válladról, és hogy felemeljük elmédet és szívedet a fénybe.

Gondolat a mai napra


Feladom aggodalmaidat azzal, hogy eldöntöm, hogy a harmónia a szeretetből, s nem pedig az aggódásból fakad. Gondtalan és könnyű szívű vagyok, miként levetem régóta cipelt terheimet. Most megengedem Istennek és az angyaloknak, hogy gyengéden és szeretettel leemeljék rólam minden gondomat. Kiteljesedettnek és békésnek érzem magam.
97.Amikor megpillantasz egy reklámot, amelyben az áll, hogy már meg is nyerted a főnyereményt, elfog a lelkesedés. Azonban ezek a szavak valóban igazak: tényleg nyertél!
Az élet összes elképzelhető nyereménye a tiéd, így hát nincs szükséged tovább keresgélni. Immáron te vagy a nyertes, és a megerősítő gondolatokon és a pozitív érzelmeken keresztül követeled a jutalmakat. Képzeld csak el, milyen érzés lehet a megvalósult vágyaid tengerében úszni. Ragadd meg jól ezt az érzést háláddal együtt, és az majd bekövetkezik.
Te nyertes vagy egész egyszerűen. Minél inkább tudatosítod ezt a tényt, annál jobban átéled.

Gondolat a mai napra


Szélesre tárom karjaimat minden értékes dolog befogadása előtt, amit a mennyország küld nekem. Most minden téren gazdagnak érzem magam. Megérdemlem, hogy nyerjek, és amikor ez bekövetkezik, mindenki más is nyertesen jön ki a dologból. A jutalmakat könnyedén behajtom.
98.
Képzeleted belső világa olyan, akár egy kristálytiszta, mély tó, amit az érzelmeid, fizikai érzékeid, tapasztalataid és gondolataid folyói táplálnak. Ez az életed által kiváltott reakciók találkozópontja.
Becsmérlő kifejezéseket hallhattál a képzelettel kapcsolatosan, melyek “érvénytelennek” vagy “valótlannak” nevezik azt. Azonban ez Istenhez fűződő kapcsolatod bázisa, ami lehetővé teszi, hogy jó messzire barangolj fizikai érzékeidtől, és felfedezz más birodalmakat. Képzeleted összerakja a látszólag lehetetlen és logikát mellőző dolgokat, mígnem ú teremtésekkel áll elő.
Ne félj attól, hogy mentális felfedező utaid félrevezetnek, hiszen az igazi képzelőerő angyalszárnyakon születik. Tiszta és gyermeki, a lehető legjobb értelemben. Zabolátlan és korlátozhatatlan – még akkor is, ha megpróbálod visszafogni kreatív önvalódat, álmaid és a békés szemlélődés idején szüntelenül dolgozik.
Engedd meg fantáziád világának, hogy szabadon vágtasson, és figyelj fel leleményes alkotásaira. Ezek a Lélek ajándékai, melyek az elmében fogantak és itt is keltek ki, majd megszülettek az anyagi valóságba. Amikor elengeded képzeleted gyeplőit, felszabadítod önmagad… és akkor képes leszel korlátok nélkül élni és a magasba szárnyalni.

Gondolat a mai napra

Szabadjára engedem képzelőerőmet. Bátran felfigyelek minden kreatív látomásomra, és szeretettel táplálom azokat. A Lélek minden formában és teljes mértékben támogat engem.
99.
Közelítsd meg a meditációt könnyedén, tekintsd egy örömteli szökésnek – elvégre természetesen gyakorolod ezt a tevékenységet álmodozásaid és éber tudatosságod pillanatában. Ne törődj a szabályokkal és az előírásokkal, nehogy fáradságos robotolássá váljanak. Ehelyett engedd meg elmédnek, hogy lecsendesítse magát a saját igénye szerint, és könyörületesen engedd meg testednek, hogy önszántából lelassuljon – ez a meditáció. Ez az a pillanat,, amikor az elméd teljes mértékben összekapcsolódik mennybéli otthonoddal. Gondolj rá úgy, mint ha beállnál egy benzinkútba, ahol is energiával, ötletekkel és nyugalommal töltődnél föl.
Számtalan mód létezik elméd lecsendesítésére, és ahogyan az imént említettük, nem szabad leterhelned magad az egyéni módszered miatti aggódással. Maga a meditáció sokkal fontosabb annál, mint az, hogy ezt miként teszed. Ha becsukod a szemed, és mélyeket lélegzel, az ugyanúgy egy technika, mint amikor egy oltár előtt ücsörögsz, vagy kint relaxálsz a természet lágy ölén.
A meditálás és medicina szavak nem véletlenül osztoznak egyazon gyökerekben, hiszen mindkettő az egészségünk megközelítésével kapcsolatos. A meditáció az ingyenes és hordozható gyógyító ügynököd, amelynek az egyetlen mellékhatása a lelki béke és a megfiatalodás.
Közelítsd meg úgy, ahogyan egy ínycsiklandó étellel tennéd, hiszen ez egy valóságos spirituális lakoma. A mai napon élvezd a nyugodt pillanatokat szükségleteid és vágyaid táplálásának szellemében.

Gondolat a mai napra


A létező legkellemesebb és legtermészetesebb módokon meditálok. Elmém nyugodt, és teljes mértékben rákapcsolódtam a Lélekre. Megadom önmagamnak azt a szabadságot, hogy elcsendesíthessem elmémet és hallgathassak.
100.
Az imádkozás a párbeszéden keresztül történő egybekelést jelenti az istenivel. Ez a módszered arra, hogy közvetíteni tudd reményeidet, álmaidat és vágyaidat a szellem világa felé, ahol az angyalok boldogan állnak a rendelkezésedre. Nem kell megmondanod nekünk, mire vágysz, hiszen ez nyilvánvaló mindazok számára, akik rád hangolódtak. Viszont az isteni szabályzat kimondja, meg kell adnod a jelet, hogy megközelíthető vagy, és készen állsz a segítség befogadására. Csak erre várunk, s ezután támogatásunk a tiéd lesz.
Az imádság segít kiszellőztetni a benned lévő levegőt a zűrzavar és a határozatlanság pillanataiban. Ez az elmélkedés és az őszinteség folyamata, mely során visszaveszel önvédelmedből, és bevallod magadnak legmélyebb érzéseidet és vágyaidat.
Bár mi már ismerjük valódi érzelmeidet, ez a Lélekkel – főként felsőbb éneddel – történő egybekelés egyik formája, amely az elfogadás mély érzésével párosul. Ez lehetőséget nyújt arra, hogy árnyékaidat felhozd a fényre, ahol is ráeszmélsz, hogy nincs mitől félned.
Az imádkozás a feladás, a segítségkérés folyamata és a támogatás befogadására való nyitottság aktusa. A fogékonyság lehető teszi, hogy a Nagyszerű Fény hömpölyögve befolyjon tudatosságodba, ahol is gondolataid és érzelmeid magasabb szintre emelkednek.

Gondolat a mai napra


Azért imádkozom, hogy képes legyek felnyitni a szívemet a befogadás előtt. Segítségért, útmutatásért és válaszokért folyamodok; legmélyebb félelmeimet, vágyaimat és érzéseimet pedig megvitatom a Lélekkel.
101.
Ma a nyújtózkodással fogunk foglalkozni, ami további módja annak, hogy még nyitottabbá válj a remek információk, érzések és tevékenységek előtt. Arra összpontosítunk majd, hogy rendszeres időközönként nyújtóztasd ki testedet és képzelőerődet úgyszintén.
A nyújtózkodás velejárója az, hogy elérsz valameddig, aminek általános hatása arra bátorít, hogy új magasságokba törj mind az élményeid , mind az energiád terén. Továbbá felrázza szokásaidat, elősegítvén a friss ötletekhez való hozzáférésedet.
Ez jó nap arra, hogy kitágítsd képzelőerődet, és újszerű módokon közelítsd meg az átlagos helyzeteket. Rukkolj elő új módszerekkel öltözködésedben, munkádban és a többi emberhez való viszonyodban. Engedd szabadjára képzeletedet, nagy élvezettel nyújtóztasd ki testedet és elmédet.

Gondolat a mai napra


A friss lehetőségek irányába nyújtózkodom. Élvezem, hogy újszerű módokon nyújtózkodhatom.
102.
Egy zseni lakozik benned, egy bölcs és sokat tudó én, aki élvezi a tanulást, a tanítást és az intellektuális stimulációt. A mai napon viseld gondját ennek a benned lakozó lénynek.
Tűzd ki célul valami új dolog elsajátítását, legyen az akár valamilyen szaktudás, egy dal vagy technika. Gratulálj magadnak az élményed miatt, érezd azt a boldogságot, ami belső zsenialitásodból árad, és tudd, hogy ez a lángelme te vagy!

Gondolat a mai napra


Okos és bölcs vagyok, hiszen egy zseni lakozik bennem. Bízom bölcsességemben, és élvezem a tanulást.
103.
Olyan álmaid, kapcsolataid vannak, és olyan tevékenységeket űzöl, amelyek nagy jelentőséggel bírnak számodra. Nagyon sokat jelentenek, és boldognak érzed magad, ha rájuk gondolsz…. ezek a prioritásaid. Ha táplálod ezeket, nem csak, hogy vidámabb leszel, de önmagadhoz is pozitívabban állsz majd hozzá. Az, hogy időt szánsz olyan dolgoknak, amelyeket értékelsz, az bizony az önmagaddal való törődés cselekedete.
Az ellenkezőjét sejtető látszat ellenére, tényleg te döntesz az időbeosztásod felől. Annak szentelheted a figyelmedet, aminek csak szeretnéd, és mi, az angyalok pedig távol tartjuk majd a zavaró tényezőket, és segítségünkkel biztosítunk arról, hogy eleget tehess kötelezettségeidnek.
Ismerj fel minden olyan félelmet és bizonytalanságot, ami előidézheti a halogatást, és tudd, hogy ezek mind tökéletesen természetes és normális érzések, amik a boldogsággal szembeni ellenállást jelképezik csupán, semmi mást. Kacagd ki szívből az aggodalmaidat, majd haladj előbbre a szívedhez közel álló álmaiddal.
Ha csak pár percet töltesz is mindazzal, ami fontos a számodra, javíthatsz hangulatodon, megnövelheted önbizalmadat és energiaszintedet. A prioritásokra szánt idő egy egészséges és új szokásoddá válik majd, amit fokozatosan fogsz felépítgetni; így hát légy türelmes önmagadhoz, amennyiben – teljes figyelmedet ezeknek szentelő – utadon néhanapján visszacsusszansz.

Gondolat a mai napra


Időt szánok arra, ami fontos nekem. Minden mást félreteszek, és ennek szentelem időmet, hogy élvezni tudjam mindazt, ami a leginkább számít. Apró gyermeklépéseket teszek szívem igaz álmainak irányába.
104.
A lelked mélyén lakozó zene szabadságra áhítozik. Belső melódiádat nem érdekli, hogy hamisan énekelsz, vagy elfelejted a szöveget – csupán azt szeretné, ha fennhangon kifejezésre juttatnád, hogy ekképpen a levegőbe kerülve, csatlakozhasson az univerzum többi zenei hangjegyéhez.
Az ének lehetőséget nyújt a számodra, hogy olyan mély érzéseket közvetíts, amelyek túlszárnyalják a puszta szavak korlátait. Még ha szégyelled is képességeidet, a mai napon adj engedélyt magadnak az éneklésre. Kölcsönözöd hangodat a sztereódon játszott zenéhez, vagy énekelj zenei aláfestés nélkül. Hümmögj a tusolóban, a barátaiddal, vagy csak saját magadban – hogy milyen formában, nem lényeges. Ami viszont számít, az maga az aktus, hogy kifejezd magad muzikálisan.
Tekints erre úgy, mint a lélek jógagyakorlatára, legbensőbb lelked visszatükröződésére – egy lehetőségre, hogy nyújtózz egyet. Figyelj oda azokra a dallamokra, amelyek vonzóak számodra, miután szövegük, melódiájuk és az általuk kiválasztott érzelmek mind üzenetet hordoznak.
Tudd, hogy mi, angyalok, hálásak vagyunk hozzájárulásodért a világ pozitív energiahullámaihoz.

Gondolat a mai napra


Az éneklés öröméért éneklek. Megszabadulok az önbírálattól, és megengedem magamnak, hogy szabad és vidám legyek. Leheletemet kiküldöm a világba, meglovagolván a zene hullámait.
a